«Θα διεκδικήσουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό Δικαστικό Μέγαρο»

21:06 15/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού Δικαστικού Μεγάρου, θα είναι ένα από τα πρώτα θέματα που θα διεκδικήσουμε, ως νέα Δημοτική Αρχή του Βόλου, μαζί με το Δικηγορικό Σύλλογο, μετά τις εκλογές του Μαΐου

Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης, κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, του Δικηγορικού Συλλόγου

Βόλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ, Χρήστος Στρατηγόπουλος, αφού αναφέρθηκε στα θέματα που αντιμετωπίζει ο νομικός κόσμος της πόλης, χαρακτήρισε προτεραιότητα τη δημιουργία του Μεγάρου, σημειώνοντας ότι ο Σύλλογος, θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο, οποιαδήποτε προσπάθεια θα είναι προς την κατεύθυνση ενός προοπτικά λειτουργικού Μεγάρου, όχι απαραίτητα «φαραωνικού» μεγέθους, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες, σημερινές και των επόμενων δεκαετιών, χωρίς δογματισμούς για τη χωροθέτησή του (σημερινή ή άλλη θέση).

«Εγώ», είπε ο Απόστολος Δ. Παπαδούλης, «εντάσσω όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Βόλος, όπως αυτό, της δημιουργίας του Δικαστικού Μεγάρου, στην προοπτική μιας ολοκληρωμένης ανάπτυξης της πόλης και του Δήμου συνολικά. Έτσι το Μέγαρο, ως προμετωπίδα της δικαιοσύνης, πρέπει να ενταχθεί στην σύγχρονη ταυτότητα της πόλης, την οποία θα επιδιώξουμε να διαμορφώσουμε, με κάθε μέσο, ως νέα δημοτική αρχή».

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου, στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου, συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα