Τα 25α γενέθλιά του γιόρτασε το Μουσικό Σχολείο Λάρισας

21:37 26/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ετήσια συναυλία του που συνέπεσε με τον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας του έδωσε το απόγευμα το Μουσικό σχολείο Λάρισας.Τα μουσικά σύνολα του σχολείου ¨ξεδίπλωσαν” το έργο μιας ολόκληρης χρονιάς.

Στην ομιλία του ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών “οι οποίοι παρέχουν πολυδιάστατη εκπαίδευση και δίνουν ερεθίσματα για να αναπτύξουν οι μαθητές πολλαπλές δραστηριότητες και σημείωσε:“προετοιμάζουμε τους πρωταγωνιστές της ζωής”.

Σχολείο πρότυπο και στολίδι για τη Λάρισα

χαρακτήρισε το Μουσικό σχολείο ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Σουρλαντζής. “Μακάρι το Μουσικό σχολείο να βρει μιμητές και σε άλλες πόλεις”. Συνεχάρη μάλιστα τους μαθητές που εκπροσώπησαν την πόλη και τη χώρα μας σε εκδηλώσεις στην Αυστραλία. “Ήταν οι πρεσβευτές του ελληνισμού στη μακρινή ήπειρο”.

Οι μαθητές απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα και τους επαίνους των εκατοντάδων παραβρισκόμενων.
Το Μουσικό Σχολείο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 1992 ως Μουσικό Γυμνάσιο και από το σχολικό έτος 1995-1996 ως Μουσικό Λύκειο. Στεγάζεται σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και προσφέρει εξατομικευμένη διδασκαλία των μουσικών οργάνων, χορωδιακή διδασκαλία, θεατρική αγωγή και καλλιτεχνικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα