Συνελήφθη στη Λάρισα ο διαρρήκτης των λεωφορείων του ΚΤΕΛ

10:45 23/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Έναν 18χρονο συνέλαβε η αστυνομία ως δράστη των αλλεπάλληλων κλοπών και διαρρήξεων σε λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας. Η σύλληψή του έγινε χθες όταν άντρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν έπειτα από έρευνες να επιβαίνει σε ποδήλατο που είχε κλέψει από 57χρονο πριν λίγες ημέρες από τον Τύρναβο.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα έγγραφο ταχογράφου Δ.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, τρεις φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων

(usb) και ένα κινητό τηλέφωνο.
Από τις έρευνες διαπιστώθηκε πως ο φερόμενος ως δράστης με τη βοήθεια συνεργού, από τις αρχές Φεβρουαρίου είχαν διαπράξει επτά συνολικά κλοπές σε λεωφορεία, από τις οποίες οι πέντε τετελεσμένες και οι άλλες δύο σε απόπειρα.
Μάλιστα, οι δύο συνεργοί, εφαρμόζοντας την ίδια μεθοδολογία και συγκεκριμένα παραβιάζοντας το χώρο των αποσκευών των λεωφορείων και εισερχόμενοι στον κύριο εσωτερικό χώρο τους, αφαίρεσαν το συνολικό εκτιμώμενο χρηματικό ποσό των (410) ευρώ, προσωπικά αντικείμενα και συσκευές, απροσδιόριστης μέχρι στιγμής χρηματικής αξίας, καθώς και έγγραφα των ιδιοκτητών των οχημάτων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Keywords
Τυχαία Θέματα