Συναυλία των Human Touch στο στούντιο «Ε» της ΕΡΑ

11:42 21/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:00, το Τρίτο Πρόγραμμα και η εκπομπή «Jazz in the City», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημήτρης Τρίκας, φιλοξενούν ένα σπουδαίο ελληνικό τζαζ σχήμα, τους Human Touch, για μία συναυλία στο στούντιο «Ε» της Ελληνικής Ραδιοφωνίας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η συναυλία θα μεταδοθεί και από τις ραδιοφωνικές συχνότητες του Τρίτου Προγράμματος το ίδιο βράδυ, στις 22:00

Οι Human Touch, έπειτα από 19 χρόνια ζωής, είναι πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα

μουσικά σχήματα της ελληνικής σκηνής της τζαζ. Ο David Lynch (πνευστά), ο Σταύρος Λάντσιας (πιάνο και κρουστά) και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο), έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στο χώρο της μουσικής, κινούνται σ’ ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή, γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Οι Human Touch έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη, όπου παίζουν όλο και πιο συχνά. Θεωρούνται group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, λόγω της ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής… και ξέρουν να το μοιραστούν.

Οι Human Touch, όντως είναι ένα «ανθρώπινο άγγιγμα».

Επιμέλεια-παρουσίαση: Δημήτρης Τρίκας.

Η είσοδος για το κοινό, που επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συναυλία, είναι ελεύθερη, με προσκλήσεις κατά προτεραιότητα, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για προσκλήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 6066807 ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Συντονιστείτε στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9!

Info:

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, ώρα 20:00

Jazz in the City: Human Touch

Η ελληνική τζαζ σκηνή στο Τρίτο Πρόγραμμα

Live Streaming: webradio.ert.gr/trito

Facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα