Συνάντηση με τον Γιαννακίδη είχε Ιάπωνας Πρέσβης και ο Δ/νων Σύμβουλος της ΣΕΚΑΠ

22:42 25/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα Yasuhiro Shimizu και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Japan Tobaco Ιnternational και της Καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ Edorado Voletti είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του καπνού και της ΣΕΚΑΠ

που πρόσφατα έχει αποκτήσει ο συγκεκριμένος όμιλος. Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στην προσδοκία του ίδιου και της κυβέρνησης να υπάρχει θετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και προσέλκυση νέων επενδύσεων καθώς θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός ο κλάδος του καπνού και κομβική η λειτουργία της ΣΕΚΑΠ, στην περιοχή της Θράκης όπου δραστηριοποιείται.

Όπως σημείωσε ο Υφυπουργός «το εργοστάσιο έχει περάσει πάρα πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια όμως χάρη στους εργαζόμενους παρέμεινε ανοικτό, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει δυναμικό στο οποίο η JTI μπορεί να βασιστεί» Από την πλευρά του το Υπουργείο Οικονομίας θα στηρίξει κάθε προσπάθεια για την εδραίωση και περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανίας με γνώμονα το συμφέρον όλων των εμπλεκομένων, ανέφερε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόης Λαμπρινίδης και η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων της JTI Πέγκυ Δόριζα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση, Υφυπουργό, Οικονομίας, Ανάπτυξης Στάθη, Γιαννακίδη, Ιάπωνας Πρέσβης, Δνων Σύμβουλος, ΣΕΚΑΠ,synantisi, yfypourgo, oikonomias, anaptyxis stathi, giannakidi, iaponas presvis, dnon symvoulos, sekap