Συνάντηση για τα απορρίμματα

10:55 9/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση εργασίας για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και υποδομών, μεταξύ των διοικήσεων του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ) και Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος / Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΑΚ), πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου.

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν από την πλευρά του ΤΕΕ/ΤΑΚ η πρόεδρος, Ειρήνη Βρέντζου, ο γραμματέας Δημήτρης Ρομπογιαννάκης και το μέλος της Δ.Ε. Κώστας Μπάκιντας, και

από τον ΕΣΔΑΚ ο πρόεδρος, Χάρης Μαμουλάκης, και ο αντιπρόεδρος, Παντελής Μουρτζανός, συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέματα των μεγάλων υποδομών διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, διάφορα επικουρικά και μη έργα προς τις μεγάλες μονάδες (σταθμοί μεταφόρτωσης απορριμμάτων, πράσινα σημεία και γωνιές), τρόποι ανάπτυξης μεθόδων διαλογής στην πηγή και ανάπτυξης μεθόδων κυκλικής οικονομίας, κ.α.
Έγινε επίσης συνάντηση με τους μηχανικούς – στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. για θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς και για ευρύτερα ζητήματα που τους απασχολούν, όπως είναι το ασφαλιστικό, η στελέχωση, κ.α.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα