Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών : Ο παλιός είναι αλλιώς….

09:50 25/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το τένις δεν έχει ηλικία. Αυτό απέδειξαν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου 34 αθλητές ηλικίας 28 έως 55 ετών που συμμετείχαν στο τουρνουά που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών.

«Είναι το 5ο τουρνουά ενηλίκων +25 της ένωσης μας με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών άνω των 25 ετών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών Άρης

Γραμματόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «το τένις φυσικά και δεν έχει ηλικία. Πάντα ο σύλλογος μας προσπαθεί να κάνει τις καλύτερες διοργανώσεις. Προσπαθούμε από το καλεντάρι της Ένωσης να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες διοργανώσεις και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει. Έχουμε αναλάβει αγώνες για πολύ μικρά παιδιά μέχρι αγώνες βετεράνων. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Σε αυτό το τουρνουά συμμετείχαν 34 αθλητές από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τις διακρίσεις των νεαρών αθλητών του συλλόγου: «Οι μικροί αθλητές μας πάνε πάρα πολύ καλά. Έχουμε σημαντικές διακρίσεις σε Ε2 και Ε3, έρχεται και το Ε1 στη Λάρισα από την επόμενη Πέμπτη με τη συμμετοχή οχτώ δικών μας αθλητών και ευελπιστούμε να έχουμε κι εκεί διακρίσεις να φτάσουμε στην οχτάδα».

Τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων του 5ου τουρνουά ενηλίκων είναι:
1η θέση Καλαποδάς Στέλιος (Σ.Α.Σερρών)
2η θέση Πετκίδης Λάζαρος (Α.Ο.Αλεξανδρούπολης)
3η θέση Τσαπάρας Δημήτρης (Α.Ο.Αλεξανδρούπολης)
3η θέση Δοβρίδης Δημήτρης (Ξάνθη)
Επίσης τα αποτελέσματα στους αγώνες κατάταξης (consolation) είναι:
1η θέση Παπαδόπουλος Ανέστης (Σέρρες)
2η θέση Κασμερίδης Γιάννης (Σέρρες)
3η θέση Φρυδάς Νίκος (Σέρρες)
3η θέση Σφυρικλάς Ανέστης (Σέρρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα