Συλλαλητήριο Κυριακής: Τα έκτακτα μέτρα και οι προετοιμασίες (video)

10:39 3/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Επί ποδός βρίσκεται σχεδόν το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων στην Αθήνα λόγω του αυριανού συλλαλητηρίου, που είναι προγραμματισμένο για τις 2 μετά το μεσημέρι στο Σύνταγμα, αλλά και για την αντισυγκέντρωση που έχουν προαναγγείλει αντιεξουσιαστές στις 12 στα Προπύλαια. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 10 απόψε έως αύριο τα μεσάνυχτα στο ευρύτερο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν από τις 10 το πρωί οι σταθμοί του μετρό

Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια.

Όπως ανέφερε, από την εξέδρα που στήθηκε στην αρχή της Ερμού, θα εκφωνηθούν 20 μονόλεπτοι χαιρετισμοί από ομάδες του Ελληνισμού (και από το εξωτερικό), η ανακοίνωση της Μοναστικής Κοινότητας του Αγίου Όρους, η τοποθέτηση της Εκκλησίας, η ομιλία του συνταγματολόγου Γιώργου Κασιμάτη και «κορύφωση» θα αποτελέσει το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη.

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για Σκοπιανό και συλλαλητήριο

«Το πολιτικό μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι οικοδεσπότες του συλλαλητηρίου είναι σαφέστατα εκτός και μακράν της εθνικής προσπάθειας και της εθνικής θέσης, όπως διαμορφώθηκε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις εκτός της Ακροδεξιάς ήδη από το 2007», δήλωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Ασκώντας κριτική στους κ. Μητσοτάκη και Λεβέντη, είπε πως «το κλίμα του εθνικισμού είναι σαν μια πυρκαγιά, ότι μπορεί να ξεκινήσει από κάποιον που μπορεί νομίζει ότι θα το ελέγξει και να γίνει ανεξέλεγκτο, και να φτάσει να κάψει κι αυτούς που το ξεκίνησαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα