Στρογγυλό Τραπέζι για την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας σήμερα

10:15 6/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

H Ελληνορωσική λέσχη «Διάλογος» από κοινού με το Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο, στην οδό Τζαβέλλα 7 στο Χαλάνδρι, διοργανώνουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 19.00 στρογγυλό τραπέζι «Η εξωτερική πολιτική της Ρωσίας σήμερα».

Οι ομιλητές του στρογγυλού τραπεζιού θα είναι:
1. VladimirPanasyuk, Πρώτος Γραμματέας της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα, Επικεφαλής του τμήματος εγωτερικής πολιτικής με θέμα «Οι προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής της Ρωσίας

σήμερα»
2. Ιωάννης Μάζης, καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Η γεωπολιτική σημασία της σύγκλισης Μόσχας-Ουάσιγκτον»
3. Περικλής Νεάρχου, πρώην Πρέσβης επί τιμή της Κυπριακής Δημοκρατίας με θέμα «Ελλάδα, Κύπρος και Ρωσική εξωτερική πολιτική»

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης, εκδότης του περιοδικού Ελληνο-Ρωσικό Πανόραμα και της εφημερίδας ΜΚ-Αθηναϊκός Κούριερ. Θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση και δεξίωση. Το στρογγυλό τραπέζι πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα επί ευκαιρίας της Ημέρας του Ρώσου Διπλωμάτη που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Φεβρουαρίου.

Η γλώσσα εργασίας είναι ελληνική και η είσοδος ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα