Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 6/2

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Σήμερα το μυαλό σας τρέχει με γρήγορες ταχύτητες αλλά δεν είναι τόσο εναρμονισμένες με των άλλων οπότε αυτή η απόσταση δεν μπορεί να καλυφθεί και επομένως για κάποια ζητήματα πρέπει να κινηθείτε και να αποφασίσετε μόνοι σας! Ερωτικά, σαφώς και βλέπετε μία στροφή πιο κοντά στις δικές σας επιθυμίες… Επαγγελματικά, χρειάζεστε περισσότερη εμπιστοσύνη στις δικές σας δυνάμεις

κάτι που έτσι και αλλιώς θα το χρησιμοποιήσετε τάχιστα!

Ταύρος
Είστε και εσείς που σήμερα πρέπει να αποδείξετε κάτι στην εργασία σας και αυτό θα το αναζητήσετε σε κινήσεις του παρελθόντος. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι αυτό θα το εξαργυρώσετε ακριβά και ίσως να διεκδικήσετε κάτι καινούργιο…. Ερωτικά είστε πιο ελεύθεροι με την έννοια ότι θέλετε να σας ακολουθούν, χωρίς όμως να το ζητάτε και να σας καταλαβαίνουν από μόνοι τους…

Δίδυμοι
Είστε και εσείς που ξέρετε ότι μπορείτε να δίνετε ικανοποίηση και κυρίως αυτό που έχετε σήμερα είναι αυτογνωσία και μάλιστα το στηρίζετε σε συγκεκριμένες ενέργειες. Ερωτικά, πρέπει να πάτε ένα βήμα πίσω γιατί εκεί θα καταλάβετε τι άλλαξε και πως θα το επαναφέρετε εφόσον το κρίνετε σκόπιμο. Επαγγελματικά είστε απόλυτοι στο ότι κάνετε το σωστό και μάλιστα επιμένετε ακόμα και αν υπάρχουν αντιρρήσεις!

Καρκίνος
Είστε και εσείς που ψάχνετε να αντλήσετε αισιοδοξία και φυσικά αυτό που σας αρέσει είναι ότι βρίσκετε στηρίγματα που μάλλον δεν είχατε καταλάβει την αξία τους ή τη διάθεσή τους να σας βοηθήσουν…. Ερωτικά, ψάχνετε να βρείτε κάτι για να αρχίσετε μία συζήτηση που ξέρετε ότι θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές… Επαγγελματικά, σας νοιάζει πολύ η άποψη των άλλων για εσάς ειδικά αν σχετίζεστε άμεσα με αυτούς!

Λέων
Έχετε βάλει πολλά στη ζυγαριά και αυτό που δεν ξέρετε είναι πως θα το επικοινωνήσετε στους άλλους για να βρείτε μία κοινή συνισταμένη που θα βοηθήσει να κινηθείτε πιο άμεσα και αποφασιστικά και κυρίως με πιο αργές και σωστές επιλογές. Επαγγελματικά ωστόσο υπάρχουν εναλλακτικές που θα τις καταλάβετε και όχι απαραίτητα από δική σας πρωτοβουλία.. Ερωτικά σωστά βάζετε κανόνες οι οποίες είναι και αδιαπραγμάτευτοι!

Παρθένος
Νιώθετε ανασφάλεια και φυσικά θέλετε να νιώσετε ασφάλεια και αυτήν επιδιώκετε και μάλιστα θα μπείτε σε μία διαδικασία αναζήτησής της που θα διαρκέσει επί μακρόν.. Ερωτικά δε θέλετε υποσχέσεις ούτε να δώσετε αλλά ούτε και να πάρετε χωρίς να συνοδεύονται από πράξεις… Επαγγελματικά, κάτι που τελειώνετε σας ανακουφίζει γιατί είχε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα!

Ζυγός
Είστε αυτοί που σήμερα δεν χρειάζεται να προβείτε σε επεκτατικές ενέργειες γιατί αυτό τελικά θέλετε να το προσαρμόσετε σε ρεαλιστικές προοπτικές. Ο Δίας σήμερα σε στάση στο δικό σας ζώδιο σας βάζει φρένο και δε βοηθάει στις αποφάσεις, παρόλο που το μυαλό σας λειτουργεί γρήγορα! Ερωτικά, είστε ενθουσιώδεις και νομίζετε ότι μπορείτε να παρασύρετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν με μεγάλη επιτυχία… Επαγγελματικά μην βλέπετε ανταγωνιστικά αυτούς που είναι υπερφιλόδοξοι χωρίς αξία!

Σκορπιός
Είστε και εσείς που σήμερα έχετε καταλάβει ότι η ψυχολογία σας είναι αυτή που σας κάνει πιο απόμακρους γιατί θέλετε να ξεκαθαρίσετε αυτά που συμβαίνουν… Ερωτικά αμφιταλαντεύεστε γιατί έχετε αμφιβολίες ή μάλλον δεν έχετε κάτι που να σας καθησυχάσει εντελώς αφού υπάρχουν διφορούμενα μηνύματα. Επαγγελματικά αυτό που σας χρειάζεται είναι περισσότερη συνέπεια εκτός από ενθουσιασμός!

Τοξότης
Νιώθετε σήμερα ότι μπορούν να σας παρασύρουν αλλά ενδόμυχα μπορεί να το έχετε και ανάγκη αυτό… Έτσι λοιπόν για τα ερωτικά σας δέχεστε και κάτι το οποίο είναι καθαρά για χατίρι και το αποδέχεστε κάνοντάς το να σας αρέσει κιόλας! Επαγγελματικά, θεωρείτε ότι κάποιες συζητήσεις είναι άσκοπες αν δεν μπουν σε συγκεκριμένα πλαίσια και βέβαια κανόνες!

Αιγόκερως
Είστε και σήμερα αυτοί που δέχεστε παρεμβάσεις στην εργασία σας αλλά σωστά δεν περιμένετε και πολλά ή δε συμφωνείτε απόλυτα με αυτά που σας βάζουν να κάνετε, κυρίως γιατί δεν πιστεύετε στην αποτελεσματικότητά τους, τουλάχιστον σε άμεσο χρόνο.. Ερωτικά είστε επιφυλακτικοί και αυτό που σας ενθαρρύνει είναι το ένστικτό σας! Έχετε κάτι ευκαιρίες στα οικονομικά σας που όμως θέλουν γρήγορη δράση!

Υδροχόος
Ερωτικοί είστε σήμερα και αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να βοηθήσετε τους άλλους να μπουν στο δικό σας τρόπο σκέψης και έχετε και όλα τα εφόδια να τους πείσετε κιόλας χωρίς να δυσκολευτείτε! Αυτό που χρειάζεται να αλλάξετε είναι το πλάνο σας γιατί αυτούσιο δεν μπορεί να λειτουργήσει και θα χρειαστεί να αναβάλλετε κάτι… Επαγγελματικά νιώθετε ότι έχετε μεγάλες ευθύνες που όμως δεν τις θέλετε όλες χωρίς να τις ξανασυζητήσετε!

Ιχθείς
Μία μέρα για εσάς που θα σας απασχολήσει αρκετά το σπίτι σας και οι δουλειές που πρέπει να κάνετε μέσα σε αυτό… Ερωτικά, υπάρχουν προβλήματα που δεν είναι επικοινωνιακά τόσο όσο ουσιαστικά, ακόμα και αν κανείς δεν τα εκφράζει ανοιχτά και αφήνει τον χρόνο να κυλάει! Επαγγελματικά έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν θέματα που δε θέλουν ακόμα να σας ανακοινώσουν ωστόσο τα ψυχανεμίζεστε!

Πηγή:astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα