Στους 23 οι νεκροί από τη θεομηνία στη Δ. Αττική-Κατέληξε η ηλικιωμένη γυναίκα (video)

12:05 27/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κατέληξε η ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Θριάσιου Νοσοκομείου, ανεβάζοντας στους 23 τον αριθμό των θυμάτων. Όπως έγινε γνωστό, αναγνωρίστηκε και το πτώμα του άνδρα που είχε βρεθεί νωρίτερα στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν τη σορό του, που ήταν σκεπασμένη από λάσπη και φερτά υλικά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, το πτώμα του άνδρα είναι του 70χρονου κυνηγού ο οποίος αγνοούταν από την ημέρα που ξέσπασε η φονική πλημμύρα στην περιοχή της Μάνδρας, πριν από 13 ημέρες.

Η

διαδικασία της αναγνώρισης από τους οικείους του διήρκησε, σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, για περισσότερο από μία ώρα και αυτό κατέστη δυνατό κυρίως από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Για 12 ημέρες οι γιατροί της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή την ηλικιωμένη γυναίκα που είχε μεταφερθείς στο νοσοκομείο, σε ιδιαίτερη άσχημα κατάσταση μετά τις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής.
Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες έπρεπε να αντιμετωπίσουν το βαρύ υποθερμικό σοκ, αλλά και σοβαρά θλαστικά τραύματα σε όλο το σώμα. Παρά τις προσπάθειες κι ενώ οι γιατροί γνώριζαν από την αρχή για το πολύ δύσκολο περιστατικό που είχαν να αντιμετωπίσουν, η 85χρονη απεβίωσε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρεπορτάζ: Προκόπης Αγγελόπουλος, Σοφία Πατραμάνη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αττική-Κατέληξε,attiki-katelixe