Στο σπίτι της βρήκε τους κλέφτες 78χρονη στην Αγχίαλο

12:05 3/6/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Επιστρέφοντας στο σπίτι της, χτες το μεσημέρι, αντίκρισε δυο ληστές μια 78χρονη γυναίκα στην Αγχίαλο. Οι δράστες, 28 και 34 χρονών, είχαν μπει μέσα στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο και αφαίρεσαν ένα αλυσοπρίονο και γεωργικά εργαλεία. Όταν η 78χρονη επέστρεψε στο σπίτι της οι δυο δράστες την έσπρωξαν και της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε 30 ευρώ.

Νωρίτερα γύρω στις 12:30, οι δυο νεαροί, κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. όχημα ιδιοκτησίας της συζύγου του 28χρονου, μετέβησαν σε οικία ιδιοκτησίας 65χρονης στις Ν. Παγασές. Ο 28χρονος απασχόλησε την

γυναίκα με διάφορες ερωτήσεις για πληροφορίες που δήθεν ζητούσε και ο 34χρονος εισήλθε στο σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσε δύο πορτοφόλια με 20 ευρώ.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, προς το βράδυ, συνελήφθησαν αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της ομάδας ΔΙΑΣ, ο 28χρονος κοντά στο σπίτι του στο Βόλο και ο 34χρονος στα ΚΤΕΛ, καθώς κάποιες μέρες μένει προσωρινά στον Αλμυρό, ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημα που χρησιμοποίησαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς βάρους 4,75γρ. και το ποσό των 30 ευρώ.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ληστείας και κατοχής ναρκωτικών και θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα