Μεγάλη νίκη για τον Απόστολο Καλογιάννη

12:05 3/6/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με 15 μονάδες διαφορά από τη Ρένα Καραλαριώτου, ο Απόστολος Καλογιάννης αναδείχθηκε ο νικητής του β’ γύρου και επανεξελέγη δήμαρχος Λαρισαίων με τη Συμπαράταξη Λαρισαίων για δεύτερη θητεία. Ο κ.Καλογιάννης συγκέντρωσε ποσοστό 57,43% , ενώ η κ.Καραλαριώτου 42,57%.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων έφτασε, εμφανώς συγκινημένος, περπατώντας από το Δημαρχείο στο εκλογικό του κέντρο μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο και έπεσε στις αγκαλιές των συνεργατών του, του κόσμου, των υποψηφίων του και φυσικά της συζύγου του.

Με

αγκαλιές, φιλιά, χειροκροτήματα και συγχαρητήρια κύλησε η νύχτα μέχρι αργά, ακόμη και μετά τις επινίκιες δηλώσεις του Απόστολου Καλογιάννη.

«Θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε την πολή, Αποστόλη, Αποστόλη» και «εμείς θα ενώσουμε την πόλη, Αποστόλη, Αποστόλη» ακούγονταν συχνά πυκνά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Ο Απόστολος Καλογιάννης, που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, σύγκεντρωσε την προτίμηση 32.286 ψηφοφόρων, έναντι της Ρένας Καραλαριώτου, που στηρίχθηκε από τη Ν.Δ, την οποία ψήφισαν 23.930.

Από την αρχή της ροής των αποτελεσμάτων φάνηκε η δυναμική του επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων και από τις 20.30 είχε πλέον φανεί οριστικά ότι ο δημαρχιακός θώκος παραμένει σε εκείνον.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους» είπε φορτισμένος και ευτυχισμένος ο Απ.Καλόγιαννης, απευθυνόμενος στους Λαρισαίους που τον ψήφισαν και φυσικά στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο εκλογικό κέντρο.

«Οι Λαρισαίοι ψήφισαν με ωριμότητα και σοφία και είμαι έτοιμος ως δήμαρχος όλων των Λαρισαίων να συνεργαστώ για το καλό της πόλης έχοντας ως προτεραιότητα τη συνέχιση του έργου μας» είπε ο κ.Καλογιάννης.

«Θα συνεχίσουμε το έργο μας για να κάνουμε την πόλη μας πρώτο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης. Μπαίνουμε σε μια δύσκολη περίοδο, ενώ η απλή αναλογική θέλει συνθέσεις, γι’αυτό καλώ να επουλώσουμε τα τραύματα της προεκλογικής περιόδου, μιας περιόδου με ιδιαίτερη οξύτητα, και όλες οι παρατάξεις να μπολιάσουν το πρόγραμμά μας.»

«Ήταν μια περήφανη νίκη της «Συμπαράταξης» και της πόλης, καθώς η εντολή που πήραμε ήταν πεντακάθαρη. Αναγνωρίστηκε η ευθύνη, η σοβαρότητα, η ανιδιοτέλεια και το έργο που συντελέστηκε στην πόλη», τόνισε εν μέσω πανηγυρισμών ο Απ. Καλογιάννης που συχνά επαναλάμβανε ότι «η ενότητα της πόλης είναι πάνω από όλα και από όλους».

«Ως Δήμαρχος όλων, την επόμενη μέρα θα αναζητήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο συνεργασίες και συνθέσεις για να πάει η πόλη μπροστά» επεσήμανε ο Απόστολος Καλογιάννης.

Ιδιαίτερα στάθηκε στους συνεργάτες του ευχαριστώντας τους θερμά και λέγοντας ότι είτε εκλέθηκαν είτε όχι, αυτοί θα είναι που θα πλαισιώσουν τις ομάδες εργασίες.

O κ.Καλογιάννης δεν σταμάτησε να αγκαλιάζεται με τον κόσμο και να χαίρεται με τους υποψηφίους του, τους συνεργάτες και την οικογένειά του τη μεγάλη του νίκη…

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα