Στο Ηράκλειο θα αποκαλυφθεί ο φετινός Ολυμπιακός

12:05 4/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Ηράκλειο θα αποκαλυφθεί ο φετινός Ολυμπιακός

Τα αποκαλυπτήρια του φετινού Ολυμπιακού θα γίνουν στο Ηράκλειο και στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό των Δύο Αορακίων, από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος χθες από το Ηράκλειο,

αποκάλυψε ότι όλα τα φιλικά της ομάδας μέχρι το τουρνουά του Ηρακλείου θα είνα κεκλεισμένων των θυρών και πως οι φίλαθλοι θα δουν για πρώτη φορά την ομάδα με τους παλιούς και τους νέους παίκτες της, στην Κρήτη.

To “Crete Heraklion -1st International Basketball”…συστήθηκε στο φίλαλθο κοινό χθες στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές της, ο δήμος Ηρακλείου και η ALFA PLUS ΑΕ, μαζί με την ΕΚΑΣΚ και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

“Στόχος μας είναι, το Ηράκλειο να γίνει ένας αθλητικός προορισμός και να αναδείξει τον αθλητισμό και το μπάσκετ” δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς. “Είναι μια διοργάνωση που θα βοηθήσει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον τουρισμό της πόλης, ευελπιστώντας να καθιερωθεί και να είναι ένας αθλητικός προορισμός κάθε Σεπτέμβριο”, πρόσθεσε ο ο γενικός διεθυντής της ALFA PLUS AE Μανόλης Ρουσάκης. “Είμαστε η πρώτη επαρχιακή πόλη, η οποία θα διοργανώσει ένα τέτοιο διεθνές τουρνουά και ευχόμαστε να πετύχει. Παλεύουμε για αυτό που πιστεύουμε, παλεύουμε για ότι αγαπάμε”, επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης.

Εκτός από τον Ολυμπιακό στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ο Ερυθρός Αστέρας, η Αναντολού Εφές και η Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Το “4” του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα της απόκτησης παίκτη στη θέση “4”. “Θέλω να πω ότι η απόφαση είναι καθαρά δική μου. Υπάρχουν τρία ελληνόπουλα εκεί, που μπορούν να υποστηρίξουν τη θέση και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι στηρίζει τους Έλληνες παίκτες. Η ομάδα στηρίζει το ελληνικό στοιχείο και ο βασικός της κορμός είναι οι Έλληνες αθλητές. Για αυτό το λόγο και σε συνεννόηση με τους συνεργάτες μου, πιστεύουμε ότι είμαστε καλυμμένοι στο «4», με την απόφαση να είναι καθαρά δική μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα