El Loco! Tο γνωστό όνομα που ακούγεται για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Παρελθόν θεωρείται για την ομάδα του Ολυμπιακού ο Βίκτορ Σάντσεθ και ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα που θα κληθούν να αναλάβουν να ανασυντάξουν τους «ερυθρόλευκους».

«Ξεκινάμε από την αρχή»

Το κλίμα είναι βαρύ στον Ολυμπιακό μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά που στέλνει τους «ερυθρόλευκους» στα play

offs του Europa League. «Ξεκινάμε από την αρχή» διαμηνύει η διοίκηση των Πειραιωτών που αναμένεται να αλλάξει πολλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Ρέντη, κάτι που είχε τονίσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τους «ερυθρόλευκους» μετά το 0-0 με τους Πρωταθλητές Ισραήλ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το σίγουρο «θύμα» που θα πληρώσει το «μάρμαρο» από τις κακές εμφανίσεις με την Χάποελ και τον αποκλεισμό είναι ο Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Ισπανός προπονητής απογοήτευσε στη διαχείριση των δύο ματς με τους Ισραηλινούς και ήδη γίνεται λόγος για την απομάκρυνσή του.

Τα ονόματα που ακούγονται

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» υπάρχουν ήδη τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του όπως εκείνο του Μαρσέλο Μπιέλσα που είναι γνωστός και με το παρατσούκλι «El Loco» ( ο τρελός) και ο οποίος αποχώρησε, πριν καν αρχίσει στην Λάτσιο. Άλλο γνωστό όνομα που ακούγεται είναι του Ρούντι Γκαρσία, του πρώην προπονητή της Ρόμα. Πάντως, φημολογείται ακόμα και η επιστροφή του Μάρκο Σίλβα, αλλά σ’ ένα πιο ακραίο σενάριο.

Το άρθρο El Loco! Tο γνωστό όνομα που ακούγεται για τον πάγκο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα