«Στην κουζίνα των μεταναστών» – Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ2

03:07 1/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη νέα εκπομπή, «Στην κουζίνα των μεταναστών», έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές μας το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13:30, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Στις γειτονιές της Αθήνας αναπνέουν πολλοί και διαφορετικοί πολιτισμοί. Πολλές διαφορετικές συνταγές κρυμένες και χιλιάδες γαστρονομικά μυστικά που μπορούν να χρωματίσουν το τραπέζι της κουζίνας μας. Ο Νέστωρ Κοψιδάς επισκέπτεται ανθρώπους, που κατάγονται από άλλες

πατρίδες -αλλά πλέον ζουν στην Ελλάδα- και μαγειρεύει μαζί τους. Έτσι η μαγειρική γίνεται προσέγγιση και επαφή, μέσα σε πραγματικές κουζίνες, πάνω στα πραγματικά τους τραπέζια… απλά και ειλικρινά.

Πριεμιέρα – Επεισόδιο 1ο – «Ρωσία»

Το γευστικό ταξίδι της κουζίνας μας αρχίζει από τη Ρωσία. Ο Νέστορας συναντά την Έλενα και μαζί της αποκτάει την ευκαιρία να γνωρίσει τη ρώσικη κουζίνα. Επισκέπτονται ένα ρώσικο μπακάλικο, όπου αγοράζουν τα απαραίτητα υλικά για τη μαγειρική τους και εν συνεχεία πηγαίνουν στην κουζίνα της Ελένας για να μαγειρέψουν μαζί παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις Ρωσίας! Στρογκανόφ, ρώσικη σαλάτα και γλυκά πιροσκί.

Keywords
Αναζητήσεις
ερτκιοζιναμεταναστον, συνταγη στρογκανοφ κουζινα των μεταναστων
Τυχαία Θέματα