Στην Αθήνα ο Μισέλ Μπαρνιέ- Συνάντηση με Α. Τσίπρα (video)

16:09 21/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον πρώην επίτροπο και επικεφαλής διαπραγματευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιο για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων με το Ηνωμένο Βασίλειο, για το Brexit, Μισέλ Μπαρνιέ, συναντήθηκε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός. Ο κ. Μπαρνιέ δεν αποκλείεται να υποβάλει υποψηφιότητα για τη θέση του επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον τ. Επίτροπο και Επικεφαλής Διαπραγματευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιο για την προετοιμασία και την διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων με το Ηνωμένο Βασίλειο, Μισέλ Μπαρνιέ. pic.twitter.com/fnumSqwyZl

Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 21, 2019

Τη σημασία της ενότητας των «27» αλλά και της καλής συμφωνίας που επιτεύχθηκε σε επίπεδο ΕΕ όσον αφορά στο Brexit, χωρίς η διαπραγμάτευση να έχει τιμωρητικά χαρακτηριστικά, τόνισε στη δήλωσή του ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Μισέλ Μπαρνιέ. Επισήμανε επίσης την ιδιαίτερη αξία της αλληλεγγύης των κρατών μελών της ΕΕ που εκφράστηκε για την Ιρλανδία, αλλά και πρόσφατα για την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα