Με κλήρωση η εισαγωγή στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία

15:04 21/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύμφωνα με την υπ αριθμ. 67563/Δ6 απόφαση του Υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων για «Εισαγωγή μαθητών/τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πειραματικά και στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020», η εισαγωγή των μαθητών/τριών στο Πειραματικό ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα γίνει αποκλειστικά με κλήρωση.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες για την εισαγωγή των μαθητών/τριών στις υπό πλήρωση θέσεις στην Α ́ τάξη του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης,

οφείλουν να υποβάλουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ε.Ε.Π.Π.Σ. που υποστηρίζεται από το Ι.Ε.Π., το οποίο και έχει την ευθύνη διαχείρισης του περιεχομένου της, κατά το χρονικό διάστημα από 27 Μαΐου έως και 4 Ιουνίου 2019.

Μετά τη λήξη της προβλεπόμενης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, αν ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων μαθητών και μαθητριών είναι ίσος ή μικρότερος από τον αριθμό των προβλεπόμενων θέσεων, τα όργανα διοίκησης του σχολείου αποφασίζουν την εισαγωγή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων. Αν, αντίθετα, ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων μαθητών και μαθητριών είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των προβλεπόμενων θέσεων, επιλέγονται με κλήρωση ενώπιον των γονέων ή κηδεμόνων των μαθητών τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στην οικεία σχολική μονάδα .

The post Με κλήρωση η εισαγωγή στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα