Στ.Κοντονής: «Το καραβάνι προχωράει, τα σκυλιά γαβγίζουν»

15:12 21/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Βουλευτής Ζακύνθου και πρώην Υπουργός Σταύρος Κοντονής με αφορμή τη νέα έγκριση χρηματοδότησης για τους πληγέντες από το μεγάλο σεισμό της 26ης Οκτωβρίου που έπληξε το νησί, δηλώνει τα εξής:

«Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότηση συνολικού ύψους 321.401,87 ευρώ για την αντιμετώπιση βιοτικών αναγκών και την αντικατάσταση οικοσκευών για τους πληγέντες από τον σεισμό της 26ης Οκτωβρίου 2018. Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση

εντάσσεται στη δέσμη μέτρων που πήρε η κυβέρνηση από την πρώτη κιόλας ημέρα ώστε να ενισχύσει αποτελεσματικά τους πολίτες και τους επιχειρηματίες του νησιού.
Επίσης, σε εύλογο χρονικό διάστημα θα εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την πληρωμή των 5.000 ευρώ στα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που διέμεναν σε ακίνητα ή χρησιμοποιούσαν ως επαγγελματική στέγη ακίνητα που επλήγησαν από τον σεισμό στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου και τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως προσωρινώς ακατάλληλα ή επικίνδυνα για χρήση από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Αποδεικνύεται διαρκώς ότι, παρά τις κραυγές και τις ψευδείς ειδήσεις της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση λειτουργεί με σχέδιο και πρόνοια για όλους τους πολίτες. Η συγκεκριμένη πρακτική αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία της κοινωνίας η οποία θα υποστηρίξει μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.
Το καραβάνι προχωράει, τα σκυλιά γαβγίζουν».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα