Στην αποστολή της ΑΕΚ ο Ζουκουλίνι – «Εκτός» ο Άρθο

22:14 25/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά από τρεις μήνες αποχής από τα γήπεδα λόγω σοβαρού τραυματισμού ο Μπρούνο Ζουκουλίνι επιστρέφει και πάλι στην ενεργό δράση, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης 26/5 στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο πολλά υποσχόμενος άσος της ΑΕΚ είχε υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο

σε μια προπόνηση στις 22 Φεβρουαρίου ενώ πρόλαβε να παίξει μόλις τρία ματς με την ΑΕΚ καθώς αποκτήθηκε τον Ιανουάριο ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι.
Άτυχος ήταν σήμερα στην προπόνηση ο Θέσαρ Άρθο που ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και αποκλείστηκε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Oι φίλαθλοι αποφασίζουν για το όνομα της νέας μασκότ

Η ΑΕΚ αποκτά καινούρια μασκότ, που θα έχει ασφαλώς τη μορφή αετού και να κάνει «ντεμπούτο» στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν. Αυτό που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα είναι το όνομα, κάτι το οποίο εξαρτάται από τις εμπνεύσεις των φίλων της ομάδας. Ετσι, η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να «βαφτίσει» τη μασκότ στέλνοντας προτάσεις στο [email protected] μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου προκειμένου να γίνει και η επίσημη παρουσίασή της στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στο ΟΑΚΑ θα εμφανιστεί είτε στα τέλη Ιουλίου είτε στις αρχές Αυγούστου, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για τους προκριματικούς των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Στην αποστολή της ΑΕΚ ο Ζουκουλίνι – «Εκτός» ο Άρθο appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα