Στάθης Γιαννακίδης: Ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να επιταχύνει το κυβερνητικό έργο με στόχευση το 2019

11:56 21/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης επισήμανε ότι ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να επιταχύνουν το κυβερνητικό έργο με στόχευση το 2019 για να αλλάξει σελίδα και η χωρά αλλά και η περιοχή της Θράκης. Σε αυτήν την κατεύθυνση είναι και οι συχνές επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε υπουργεία αλλά και περιοδείες των υπουργών που προγραμματίζονται σε όλη την χώρα, όπως και η περιοδεία της υπουργού Εργασίας,

Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου στην περιφέρεια ΑΜ-Θ στις επόμενες ημέρες

Για τη ΝΔ τόνισε ότι επένδυσε στην ήττα της χώρας κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την αξιολόγηση κάτι που δεν έγινε και έχει βρεθεί σε στρατηγικό και αφηγηματικό αδιέξοδο .
Κάνοντας αυτοκριτική για την κυβέρνηση τόνισε ότι υπάρχουν λάθη που δημιουργούν ζητήματα αλλά μπορούν να λυθούν με ετοιμότητα αλλά και διάλογο από τα υπουργεία .
Για τις συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς τόνισε ο στόχος είναι να καταφέρουμε να πάμε αρκετά βήματα σε σχέση με παλιότερες συνάντησης που είχαμε ,να λύσουμε προβλήματα όπως η ΕΝΚΛΩ και συνολικά να αξιοποιήσουμε την περιοχή ΑΜ-Θ με ολοκληρωμένες προτάσεις .Για τις επενδύσεις τόνισε ότι ήδη υπάρχουν επενδυτές που ενδιαφέρονται όχι μονό για την βιομηχανία αλλά και για τον πρωτογενή τομέα.
Ο βουλευτής Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης για την αποπομπή του τέως Πρύτανη Αθ. Καραμπίνη τόνισε ότι ο κ.Καραμπίνης αξιοποίησε το πανεπιστήμιο για τα εξωθεσμικά και παράνομα επιχειρηματικά του σχέδια μαζί με τον τέως επίσης πρύτανη τον κ.Σιμοπουλο , όσοι τόλμησαν να εκφέρουν δημοσίως και στα θεσμικά όργανα διαφορετική άποψη για τις αυθαιρεσίες της πρυτανικής αρχής οδηγήθηκαν με εντολές πρύτανη στους τοπικούς εισαγγελείς, οι οποίοι με τη σειρά τους προθύμως ξεκινούσαν έρευνες για υποτιθέμενες παρατυπίες.
Στο πλαίσιο της απόπειρας εξόντωσης των διαφωνούντων ακαδημαϊκών το τελευταίο διάστημα διατάχθηκαν αλλεπάλληλες ΕΔΕ, καθηγητές παραπέμπονται για φαιδρούς λόγους στο πειθαρχικό, χρηματικές ποινές και στερήσεις μισθών επιβάλλονται, ενώ με αποφάσεις του πρύτανη και της επιτροπής ερευνών ματαιώνονται ερευνητικά προγράμματα -εντελώς τυχαία- όσων ασκούν κριτική στη συγκεκριμένη διοίκηση.
Κλείνοντας άφησε αιχμές ότι ο κ. Καραμπίνης χρησιμοποιεί το ΔΠΘ με σκοπό να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, αυτό φανερώνει και η στήριξη της ΝΔ το τελευταίο καιρό

Keywords
Τυχαία Θέματα