Σκότωσε τον πατέρα του και δηλώνει αμετανόητος

11:47 24/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε χθες το βράδυ στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο, όπου ένας 49χρονος τοξικομανής, σε κατάσταση παροξυσμού, μαχαίρωσε και σκότωσε τον 80χρονο πατέρα του μετά από λογομαχία.
Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συχνά καβγάδες με τον πατέρα του και μόλις μία μέρα νωρίτερα είχε συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του ηλικιωμένου. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Λίγες ώρες αργότερα του έστησε καρτέρι στο δρόμο, όπου,

μετά από σύντομη λογομαχία, τον τραυμάτισε στην κοιλιά και στο θώρακα με μαχαίρι. Το θύμα, σοβαρά τραυματισμένο, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δράστης, μετά το επεισόδιο, κατέφυγε σε φαρμακείο της περιοχής, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.
Νωρίτερα, σήμερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο πατροκτόνος, που εμφανίστηκε αμετανόητος κατά την προσαγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα