Σέρρες: Ξεκινά απόψε η λαμπερή «Πολιτεία των Ευχών»

13:46 8/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με έναν εξαιρετικά εντυπωσιακό και πλούσιο διάκοσμο πολλά και καινούργια παιχνίδια, πλούσιο πρόγραμμα και πολύ λάμψη Χριστουγέννων ανοίγει απόψε στις 8 τις πύλες της η Πολιτεία των Ευχών στο κεντρικό πάρκο των Σερρών . Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Ευθύμης Ραμπότας μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών είπε πως σε μια έκταση 20 στρεμμάτων, με ένα παγοδρόμιο 300 τετραγωνικών, μια εξαιρετική σκηνή που θα φιλοξενήσει παραδοσιακά συγκροτήματα και χορευτικά τμήματα συλλόγων και σχολείων

από την πόλη και το νομό, σχολές σύγχρονου και κλασικού χορού, μαθητικές μπάντες, μουσικά σχήματα Σερραίων καλλιτεχνών και πάρα πολλά παιχνίδια η φετινή Πολιτεία θα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Διάσημοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες θα ανέβουν και φέτος στο stage της Πολιτείας, όπως η Ελένη Φουρέιρα, ο Κώστας Μαρτάκης, η Κατερίνα Στικούδη, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και ο Mike, η Josephine και ο Στέλιος Λεγάκης. Στις 8 θα γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου από το Δήμαρχο Σερρών και η επίσημη έναρξη της Πολιτείας των Ευχών ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τη γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα