Σέρρες: Στ. Κονταδάκης: «Σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας οι Οργανώσεις της ΝΔ»

13:47 4/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Απόλυτα ευχαριστημένος από την ετοιμότητα των κομματικών Οργανώσεων δήλωσε ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στυλιανός Κονταδάκης, από τις Σέρρες, έναν από τους σταθμούς της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα που πραγματοποιείται από τις 31 Αυγούστου, με στόχο το «ζέσταμα» του κομματικού μηχανισμού επί τη αφίξει του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ και παράλληλα τη συζήτηση

θεμάτων oργανωτικής φύσεως με τις Οργανώσεις για υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όποτε προκηρυχθούν εκλογές.

«Η ευθύνη και η αλήθεια που έχει η παράταξή μας, είναι τα δύο μεγάλα της όπλα» είπε ο κ Κονταδάκης. « Η αλήθεια που έρχεται να αντιπαρατεθεί στο ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ, στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία, είναι μια κυβέρνηση που ανήλθε με αυτά τα τρία όπλα στην κυβέρνηση και συνεχίζει να κυβερνά με τον λαϊκισμό, το ψέμα και τη δημαγωγία. Σε όλα αυτά έρχεται να αντιπαρατεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παράταξή μας, βασιζόμενος μόνο στην αλήθεια» είπε ο κ. Κονταδάκης – παρουσία του οποίου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Ο κ. Κονταδάκης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών επεσήμανε πως πρέπει να υπάρχει ενότητα στις Οργανώσεις « η ενότητα είναι αυτή που δίνει δύναμη και ώθηση σε κάθε Οργάνωση να προχωρήσει. Αυτό που θέλω- συνέχισε ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ – να κάνουν σύνθημα τους οι Οργανώσεις είναι ότι πρέπει να λειτουργούν με ομάδες και όχι με μονάδες, έτσι οι νίκες θα έρθουν από τις ομάδες και όχι από τις μονάδες»

Στην ίδια συνεδρίαση παρευρέθη η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή, ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Κεντρικής Μακεδονίας Άνθιμος Αμανατίδης, στελέχη του κόμματος

Keywords
Τυχαία Θέματα