Ωρομίσθιο διδακτικό προσωπικό στη Σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύµνου

Η Σχολή Αστυφυλάκων/Τµήµα ∆οκίµων Αστυφυλάκων Ρεθύµνου προκηρυσσει την πρόσληψη µε επιλογή, διδακτικού προσωπικού µε ωριαία αποζηµίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών τους, και καλούν αυτούς/-ες που επιθυµούν να διδάξουν κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2017 – 2018 όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Προσόντα Υποψηφίων – Θέσεις προς κάλυψη

α) Οι υποψήφιοι/-ες πρέπει να πληρούν τα παρακάτω απαιτούµενα γενικά προσόντα:

(1) Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια ή την ιθαγένεια Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

(2) Να µην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώµατα.

(3)

Να µην εµπίπτουν στις διατάξεις του άρθρ. 8 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ Α-26/09- 02-2007) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

(4) Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόµιµα απαλλαγεί από αυτές (για τους άρρενες υποψηφίους).

(5) Να µην έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η ∆εκεµβρίου του έτους διορισµού τους.

(6) Σε περίπτωση που κατέχουν δηµόσια θέση, να µην υπόκεινται στους περιορισµούς των Νόµων 1256/1982 και 1305/1982 (περί πολυθεσίας).

(7) Να πληρούν τα προβλεπόµενα από τον Υπαλληλικό Κώδικα προσόντα και να µην εµπίπτουν στα κωλύµατα διορισµού αυτού (Κεφ. Α’ Ν. 3528/2007 ΦΕΚ Α – 26/9-2- 2007).

(8) Να έχουν υγεία και αρτιµέλεια που να επιτρέπουν την άσκηση των καθηκόντων που πρόκειται να τους ανατεθούν και να µην πάσχουν από λοιµώδη ή µεταδοτικά νοσήµατα.

(9) Οι υποψήφιοι/-ες που δεν προέρχονται από Αστυνοµικούς πρέπει υποχρεωτικά να κατέχουν τίτλο σπουδών Ελληνικού ή ισότιµου αναγνωρισµένου αλλοδαπού Πανεπιστηµίου που να ανταποκρίνεται στο γνωστικό αντικείµενο που επιθυµούν – αιτούνται να διδάξουν

(10) Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνοµικοί θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι» κατά τα τρία τελευταία έτη (σε περίπτωση που δεν έχουν λόγω πραγµατικού χρόνου υπηρεσίας αξιολογηθεί για τρία έτη θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί ως «εξαίρετοι» είτε κατά το τελευταίο έτος είτε κατά τα δύο τελευταία έτη).

(11) Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνοµικοί θα πρέπει να έχουν κριθεί ευµενώς από τα αρµόδια Συµβούλια κατά την τελευταία κρίση.

(12) Οι υποψήφιοι/-ες εν ενεργεία Αστυνοµικοί να µην έχουν τιµωρηθεί για πειθαρχικά παραπτώµατα.

(13) Οι υποψήφιοι/-ες εν συντάξει Αστυνοµικοί, Στρατιωτικοί κ.λπ. θα πρέπει να έχουν αποστρατευτεί ως ευδοκίµως τερµατίσαντες τη σταδιοδροµία τους.

(14) Οι υποψήφιοι/-ες εν συντάξει Αστυνοµικοί ή Στρατιωτικοί κ.λπ. θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελµατική πείρα και µόρφωση στο γνωστικό αντικείµενο που επιθυµούν – αιτούνται να διδάξουν η οποία να προκύπτει από την Υπηρεσία τους στο Σώµα και την επιµόρφωσή τους στο ίδιο αντικείµενο και να διαθέτουν διδακτική ικανότητα και πείρα.

Η υποβολή των αιτήσεων µε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται µέχρι την 12:00 ώρα της 23/09/2017, προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτηµένους αντιπροσώπους τους στο Τµήµα ∆οκίµων Αστυφυλάκων Ρεθύµνου. Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδροµικά στην ανωτέρω διεύθυνση. Μετά την 23/09/2017 ∆ΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις.

Επικοινωνία – Πληροφορίες

Λοιπές πληροφορίες και λεπτοµέρειες παρέχονται από το Τµήµα ∆οκίµων Αστυφυλάκων Ρεθύµνου στα τηλέφωνα 28310 40108 & 2831040109.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: rethimno.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα