Σέρρες: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Θ.Καράογλου

14:15 10/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ: Στο Σύνταγμα και τους Νόμους» είναι ο τίτλος του βιβλίου με το οποίο ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Θεόδωρος Καράογλου επιθυμεί ως ενεργός πολίτης να συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο για την ριζική αναμόρφωση του Συντάγματος της χώρας. Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο ξενοδοχείο «Φίλιππος Ξενία» στις Σέρρες. Για το βιβλίο μίλησαν ο πρώην Υπουργός Κοινωνικών

Ασφαλίσεων και βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών Παναγιώτης Καρίπογλου και ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γαρούφας. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε η βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Φωτεινή Αραμπατζή, ενώ διαβάστηκαν μηνύματα του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή και του βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.Διευκρινίζοντας ότι δεν διεκδικεί τον τίτλο του συγγραφέα, αναφερόμενος στο βιβλίο του ο κ. Καράογλου υποστήριξε ότι περιλαμβάνει 19 προσωπικές του προτάσεις κατανεμημένες σε δύο κύριους άξονες: την αναβάθμιση του πολιτικού συστήματος και τη θεσμική θωράκιση του πολιτεύματος.
«Στο βιβλίο αυτό καταθέτω 19 συγκεκριμένες προτάσεις “καρπός” της πολυετούς παρουσίας μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα, οι οποίες φιλοδοξώ να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός.
Τον κ.Καράογλου καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών της Ν.Δ. Θεόδωρος Καμπούρης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο δεν πωλείται, αλλά χαρίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα