Σέρρες: Επικράτηση Χρήστου Μέγκλα στις εκλογές του Επιμελητηρίου

14:45 4/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Παραμένει στο τιμόνι του Επιμελητηρίου Σερρών ο Χρήστος Μέγκλας ο οποίος είναι ο νικητής της κάλπης για την ανάδειξη προέδρου του Επιμελητηρίου με ποσοστό περίπου στο 65% έναντι του συνυποψηφίου του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που έλαβε περίπου 35% των ψήφων. Στην τριήμερη διαδικασία ψηφοφορίας προσήλθαν 2512 άτομα.



Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο επανεκλεγείς Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσους τον εμπιστεύθηκαν για ακόμη μια θητεία όπως και όλους τους υποψηφίους και των δύο συνδυασμών,

λέγοντας πως η επόμενη ημέρα περιλαμβάνει πολλή δουλειά, αξιοποίηση ιδεών των νεοεισερχομένων στο Δ.Σ και ενωμένοι όλοι μαζί θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των επαγγελματιών και επιχειρηματιών και για την ανάπτυξη του τόπου.

Αργά το μεσημέρι ο κ. Βασίλης Καλαϊτζίδης εξέδωσε ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των επιμελητηριακών εκλογών η οποία έχει ως εξής:
«Θέλω εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσω και τους 900 Σερραίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που στήριξαν εμπράκτως τον αγώνα μας και ψήφισαν ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ στις εκλογές που χθες Κυριακή 03/12/2017 έλαβαν τέλος.
Χαίρομαι που με το λόγο, το πρόγραμμά μας και τις διά ζώσης επαφές μας ήρθαν κοντά μας , μας εμπιστεύτηκαν και πείστηκαν ότι είμαστε μια «ανεξάρτητη και υγιής επιμελητηριακή ομάδα» με σαφείς θέσεις και δημοκρατικότητα.
Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για τον ΜΟΝΤΕΡΝΟ, ΚΑΘΑΡΟ, ΕΝΤΙΜΟ και ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ αγώνα που έδωσα μαζί με όλους ανεξαιρέτως του υποψηφίους του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. Στο λιγοστό χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας καταφέραμε και πετύχαμε πάρα πολλά και έχω την αίσθηση ότι αν υπήρχε περισσότερος χρόνος για εμάς θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει ακόμη περισσότερα.
Επιπλέον, νιώθω όμορφα που ως επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ κρατήσαμε το επίπεδο ψηλά κατά τον προεκλογικό αγώνα δίχως να καταφύγουμε σε ύβρεις και αναίτιες εντάσεις.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ν.ΣΕΡΡΩΝ για τη νίκη της, καλή τύχη στη θητεία της και δηλώνω για (πολλοστή φορά) ότι είμαστε εδώ για να συνεργήσουμε και να συνεργαστούμε με τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών (αν και εφόσον το επιθυμεί).
Άλλωστε, είναι κάτι που πολλάκις και εμφατικά είχαμε δηλώσει και ζητήσει και κατά την προεκλογική περίοδο, μολονότι η άλλη παράταξη ουδέποτε ανταποκρίθηκε.
Κλείνοντας, θέλω να υπογραμμίσω ότι η μόνη δεξαμενή από την οποία άντλησε δύναμη και παρουσία ο επιμελητηριακός συνδυασμός ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ήταν ο επαγγελματικός και επιχειρηματικός κόσμος του Νομού Σερρών (και κανένας άλλος) και σε αυτόν τον κόσμο θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξε.
Με εκτίμηση, Βασίλης Καλαϊτζίδης
Επικεφαλής συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα