Σέρρες: Ετοιμότητα για τις «γαλάζιες» κάλπες

13:30 11/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία την Κυριακή, όπου θα στηθούν κάλπες σε όλη την Ελλάδα και φυσικά και στη Π.Ε Σερρών με τη συμμετοχή των πολιτών, στη διαδικασία εγγραφής να είναι εντυπωσιακή δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο – μέχρι πρότινος-πρόεδρος

της ΝΟΔΕ ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Θόδωρος Καμπούρης .

Ο κ. Καμπούρης επεσήμανε το μεγάλο αριθμό όσων κατέβαλαν τη συνδρομή των 12 ευρώ για να μπορέσουν να ψηφίσουν , των νέων μελών και υποψηφίων – και νέων σε ηλικία – τονίζοντας πως υπάρχει μια μεγάλη ανανέωση των ατόμων στα ψηφοδέλτια που θα αγγίξει και το 50%.
Στα υπέρ της υποψηφιότητά του ο κ. Καμπούρης μετρά – όπως είπε – ότι ήταν παρόν στα δύσκολα χρόνια για τη ΝΔ όταν οι άλλοι κρυβόταν και η εμπειρία του ως στέλεχος και πρόεδρος του τοπικού «γαλάζιου» κορυφαίου οργάνου στην Π.Ε. Σερρών .

Αλλαγή «πλεύσης» στην … «ρότα» της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Σερρών της ΝΔ με στόχο την εξωστρέφεια, την ενίσχυση της διεισδυτικότητά της στην τοπική κοινωνία και την αξιοποίηση των μελών της «γαλάζιας» νεολαίας της υπόσχεται ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Γιώργος Τσιώλης που μίλησε χθες στην ΕΡΤ Σερρών.
Στις εσωκομματικές εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όσοι έχουν εγγραφεί μέλη ηλεκτρονικά μέχρι και τις 5 Μαΐου 2018.

Που θα στηθούν κάλπες
Κάλπες θα στηθούν Σιντική: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ) , Βισαλτία: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΝΙΓΡΙΤΑ), Εμμανουήλ Παππά: ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ (ΧΡΥΣΟ), Αμφίπολη: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ, Νέα Ζίχνη: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ, Ηράκλεια: ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, Σέρρες: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΞΕΝΙΑ»

Οι υποψήφιοι για Πρόεδρο και μέλη της ΝΟΔΕ Σερρών
Υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου είναι οι κ.κ Θόδωρος Καμπούρης και Γιώργος Τσιώλης.
Υποψήφια Μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ είναι : Αβραμίδης Ανδρέας, Άγγος Χρήστος, Καλογερούδης Ιωάννης, Κερέζη Ιωάννα, Λαζαρίδης Δημοσθένης, (Δήμος) Μωϋσίδης Δημήτριος, Παναγιωτάκη Δήμητρα, Πιστόλας Ιωάννης, Ράσκος Κωνσταντίνος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα