Σέρρες : Επίθεση στην κυβέρνηση απο Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου

22:27 13/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε απο τις Σέρρες, όπου βρέθηκε την Παρασκευή , συμμετέχοντας σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Σερρών, η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, ενω κάλεσε σε συστράτευση για μια προεκλογική μάχη που θα φέρει τη Νέα Δημοκρατία στην εξουσία. Η κυρία Ασημακοπούλου, σε συνέντευξη

Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως την χειρότερη απο την μεταπολίτευση, που πρέπει να φύγει , διότι οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη Ελλάδα. Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε την μάχη για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είπε.

Ζήτησε εκλογές , για εθνικούς λόγους , όπως σημείωσε, διότι πρέπει να σταματήσει η καταστροφή και να πάμε στην επόμενη ημέρα. Τσίπρας και Καμμένος είναι σφιχτοαγκαλιασμένοι και επιδιώκουν να μείνουν όσο περισσότερο μπορούν στην εξουσία. Εκλογές όμως θα γίνουν και τότε θα εισπράξουν την απάντηση για τα ψέματα που έχουν πει στον ελληνικό λαό και για την ζημιά που έχουν κάνει σε όλα τα θέματα και τα εθνικά. Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, πρόσθεσε, έχουν συγκεκριμένο , συνεκτικό, κοστολογημένο πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα. Με συγκεκριμένες υποσχέσεις για την μείωση της φορολογίας, για μεταρρυθμίσεις, για πιο αποτελεσματικό κράτος, το οποίο θα μας οδηγήσει στο αύριο που αξίζουμε .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εξέφρασε την πεποίθηση της ότι ο αγώνας θα δικαιωθεί και η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές με αυτοδυναμία. Όμως θα είναι ανοιχτή εντός του δημοκρατικού τόξου σε συνεργασίες σε όσους θέλουν να συστρατευτούν γύρω απο το πρόγραμμα το οποίο θα προτείνει στον ελληνικό λαό, υπογράμμισε. » Είναι η ώρα της συστράτευσης για το καλό της πατρίδας» , είπε.

Για το Μακεδονικό , δήλωσε πως , η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρη θέση και δεν υπάρχει κανείς βουλευτής που να διαφωνεί με αυτήν.» Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών, είτε είμαστε αντιπολίτευση , είτε είμαστε κυβέρνηση. Τελεία και παύλα», τόνισε, προσθέτοντας πως ο κ. Καμμένος και οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν εαν ήθελαν να σταματήσουν αυτή την εθνική ζημιά που συντελείται απο την συμφωνία , σήμερα. Είναι στο χέρι τους. Όσο δεν το κάνουν είναι απολύτως συνυπεύθυνοι μαζί με τον κ. Τσίπρα για το τετελεσμένο που μπορεί να δημιουργηθεί απο αυτή την συμφωνία.

Η κυρία Ασημακοπούλου απάντησε και σε ερωτήσεις για την αδειοδότηση των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης, σημειώνοντας ότι η ΝΔ είναι αντίθετη στον αντισυνταγματικό νόμο Παππά και για την διαδικασία αδειδότησης θα υπάρξει διαγωνισμό με στόχο την διασφάλιση της βιώσιμης και ποιοτικής ενημέρωσης , καθώς και των θέσεων εργασίας. Δεν θα γίνει δημοπρασία, είπε. Χαρακτήρισε μεγάλη αδικία που θα πρέπει να την άρει ο υπουργός να ισχύει η μείωση του φόρου τηλεόρασης για τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια και οχι για τα περιφερειακά. Επίσης άδικο είναι ότι στο νέο πρόγραμμα για τις λευκές τηλεοπτικές ζώνες δεν συμπεριλαμβάνονται τα περιφερειακά, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην τοπική κοινωνία και αποτελούν ανάχωμα στην εποχή των ψεύτικων ειδήσεων ( fake news). Η δημόσια τηλεόραση θα μπορούσε και θα έπρεπε να αξιοποιήσει τον πολυσυλέκτη που διαθέτει για να δημιουργήσει ενα δίκτυο για τα περιφερειακά σε όλη την Ελλάδα. Για την κρατική διαφήμιση είπε πως ήταν δίκαιο αλλά δεν έγινε πράξη , καθώς ο νόμος για τον εγγυημένο ποσοστό δεν εφαρμόζεται.

Η κυρία Ασημακοπούλου συνοδευόμενη απο βουλευτές και στελέχη της ΝΔ , επισκέφτηκαν την Αντιπεριφέρεια, την Συνεταιριστική Τράπεζα και τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα