Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΪ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

MEDIA

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Δανάη Βασιλάκη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης.

Το ζευγάρι τέλεσε προ ημερών τον πολιτικό γάμο και το Σάββατο ήταν η σειρά του θρησκευτικού, ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Στην Τουρκία τα ζευγάρια πρώτα παντρεύονται με πολιτικό γάμο και στη συνέχεια, εάν το επιθυμούν, μπορούν να τελέσουν και τον θρησκευτικό.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου ευχήθηκαν στον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ,

τον οποίον υποδέχτηκαν με το τραγούδι «σήμερα γάμος γίνεται», ενώ δεν έλειπαν και τα αναμενόμενα πειράγματα. Μάλιστα, στον γάμο παρευρέθησαν και αρκετοί δημοσιογράφοι, συνάδελφοί του στον ΣΚΑΪ.

Καλεσμένοι ήταν σημαντικά πρόσωπα από την Ελλάδα, αλλά και τη γειτονική χώρα όπου διαμένει μόνιμα το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Κωστίδης έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Βασιλάκη το περασμένο Πάσχα στη Χάλκη των Πριγκιποννήσων, που είναι γενέτειρά του.

Η Δανάη Βασιλάκη, που είναι η Ελληνίδα πρόξενος, είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική δράση της. Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Αθηνών με πανεπιστημιακές σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες και με μάστερ στο Λονδίνο.

Πηγή: iefimerida

ΚωστίδηςγάμοςΤουρκίαΟικουμενικό ΠατριαρχείοMedia Gallery: Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μανώλη Κωστίδη, ΣΚΑΪ, Οικουμενικό Πατριαρχείο,manoli kostidi, skai, oikoumeniko patriarcheio