Σε ετοιμότητα η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

16:04 24/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ημέρα χαράς χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων για τους εισακτέους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας η κ. Αναστασοπούλου τόνισε ότι «σήμερα είναι η μέρα ανακοίνωσης των βάσεων, είναι μεγάλη ημέρα χαράς για αυτούς που πέτυχαν, ελπίζω ότι δεν θα είναι μεγάλη ημέρα λύπης για τα παιδιά που δεν θα τα καταφέρουν,

ήταν μία ευκαιρία που δίνει η ζωή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ευκαιρίες σταματούν, υπάρχουν και άλλες προσπάθειες, όταν κανείς αγωνίζεται κανείς μπορεί να τα καταφέρει. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά προσπάθησαν».

Σχετικά με την ετοιμότητα του υπουργείου και των διευθύνσεων εκπαίδευσης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς η κ. Αναστασοπούλου υποστήριξε τα εξής:
«Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, είμαστε καθόλα έτοιμοι, έχουνε γίνει οι αποσπάσεις, περιμένουμε τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών και στις 12 του μήνα όλοι θα είναι στη θέση τους. Θα ξεκινήσουμε κάποιες συναντήσεις με τους συνεργάτες, διευθυντές και στελέχη της εκπαίδευσης για να δούμε τη πορεία και να δούμε τις αλλαγές που θα γίνουν στα σχολεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα