Σ.Α.Σ. : Άνοδο στην Α εθνική κατηγορία για τα κορίτσια

22:32 5/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την άνοδο του στην Α εθνική κατηγορία γυναικών εξασφάλισε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το Σερραϊκό σύλλογο που μετά από πάρα πολλά χρόνια θα εκπροσωπείται στην κορυφαία κατηγορία της Ελληνικής αντισφαίρισης. «Αν και στα αρχεία του συλλόγου δεν καταφέραμε να το βρούμε ακριβώς το πότε αλλά σίγουρα πάνω από δέκα χρόνια είχαμε να πανηγυρίσουμε άνοδο στην Α εθνική στις γυναίκες» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Σ.Α.Σ. Άρης

Γραμματόπουλος που βάζει πάντα ψηλά τον πήχη και για αυτό σχολίασε την άνοδο λέγοντας «είναι μια επιτυχία αλλά τίποτα παραπάνω. Η άνοδος είναι καρπός της καλής και ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο μας. Είναι δύσκολο να κρατήσεις κορίτσια σε ηλικία πάνω από 15 και 16 χρονών σε αγωνιστικά τερέν. Σίγουρα είναι κάτι πολύ καλό για το σύλλογο».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών Άρης Γραμματόπουλος

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα πήραν μέρος 157 σωματεία από όλη την Ελλάδα και οι αθλήτριες του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών, η 17χρονη Σοφία Χατζηστουγιάννη, και οι 15χρονές Αναστασία Παρασκευούδη και Κατερίνα Χαλβατζή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και υπό την άριστη καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Σορφανέ έφεραν στις Σέρρες την πολυπόθητη άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Ελληνικής αντισφαίρισης. «Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος» είπε ο κ. Γραμματόπουλος που τόνισε τη σημαντική συμβολή του προπονητή Κώστα Σορφανέ που είναι επίσης ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο.

Μετά από πολλά χρόνια οι γυναίκες του ΣΑΣ στην Α εθνική

Όσον αφορά το στόχο του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών ο πρόεδρος του είπε: «Στόχος μας είναι στο διασυλλογικό το 2018 να παραμείνουμε στην Α εθνική, να επανέλθουν σε αυτήν την κατηγορία και οι άνδρες μας που λόγω ενός άτυχου αποτελέσματος υποβιβάστηκαν και όλοι οι αθλητές μας σε ατομικό επίπεδο να πάνε ένα σκαλί παραπάνω». Για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο ο κ. Γραμματόπουλος είπε: «προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Οι επιτυχίες έρχονται μέσα από τη σκληρή δουλειά και την επιμονή των αθλητών και του προπονητή μας. Όποιος έχει την όρεξη να δουλέψει, το κάνει και φέρνει και επιτυχίες. Φέτος έχουν έρθει πολλά παιδιά, έχουνε «γεμίσει» τα φυτώρια μας που από εκεί περιμένουμε να βγάλουμε τους αυριανούς πρωταθλητές».


Keywords
Τυχαία Θέματα