Σάμος: Πήραν την υπόσχεση για την καταβολή των δεδουλευμένων τους

10:16 22/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την προφορική διαβεβαίωση για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που αφορούν υπερωριακή εργασία και αργίες για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο έλαβαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου από τον διοικητή Λάζαρο Θεόφιλο την Πέμπτη το πρωί μετά την τρίωρη στάση εργασίας που πραγματοποίησαν .

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Νοσοκομείου με αίτημα την καταβολή δεδουλευμένων για την νυχτερινή εξαιρέσιμη και υπερωριακή εργασία του προσωπικού.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε

συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι γίνονται ενέργειες για την πληρωμή των δεδουλευμένων και την εξασφάλιση συμπληρωματικής χρηματοδότησης έως τέλος του έτους. Το πρόβλημα σύμφωνα με τον διοικητή προέκυψε από μια εσωτερική ανακατανομή των αποθεματικών του νοσοκομείου και θα λυθεί εκ των ενόντων όπως τόνισε.

Το Δ.Σ του Συλλόγου και οι εργαζόμενοι, περιμένουν ωστόσο γραπτή δέσμευση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, την 2η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας, ότι άμεσα θα δοθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση ώστε να εξασφαλιστεί η πληρωμή των δεδουλευμένων έως το τέλος του 2017.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα