Σάκης Κανούλας: «Μας ένωσαν τα προβλήματα πέρυσι»

00:17 10/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Σάκης Κανούλας θα τεθεί το Σάββατο αντίπαλος της πρώην ομάδας του, του Πανσερραϊκού.

Ο επιθετικός του Απόλλωνα Λάρισας που την προηγούμενη αγωνιστική με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στη Θεσσαλική ομάδα κόντρα στη Σπάρτη μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών: «Δεν έχουμε προβλήματα, όλα τα παιδιά είναι καλά και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι». Για τη βαθμολογική άνεση που έχει η ομάδα του είπε: «η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα μαξιλαράκι

ασφαλείας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθουμε αδιάφοροι γιατί, όπως βλέπεται και μετά τη νίκη του Εργοτέλη ο πήχης θα ανέβει, πιστεύω ότι η σωτηρία θα παιχτεί στους 40 με 43 βαθμούς, οπότε μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα κι εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζεται κι έτσι όσο πιο γρήγορα να τελειώνουμε με την παραμονή και να μας φύγει το άγχος».

Ο Σάκης Κανούλας μίλησε για την περσινή χρονιά: «Η αλήθεια είναι ότι στον Πανσερραϊκό πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά. Ο Πανσερραϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, πέρασα πολύ ωραία, θα δω κάποια αγαπημένα μου πρόσωπα που έχω κρατήσει επαφές, όπως τον Στελλάκι τον Πόζογλου γιατί είμαστε και οι δύο από την Επανομή, τον Γιώργο Κάκκο αλλά και τον φροντιστή τον Άρη Μπιντανάκη, θα χαρώ να τους δω όλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστώ γιατί πλέον βρίσκομαι σε μια άλλη ομάδα και θέλω το καλύτερο για αυτήν».

Ο Σάκης Κανούλας με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε και για τη σύγκριση που γίνεται με την περσινή χρονιά που αν και τα οικονομικά ήταν δύσκολα (σε σχέση με φέτος) η ομάδα είχε καλύτερη πορεία: «Αυτό κάνει εντύπωση και σε εμένα γιατί πέρυσι είχαμε πάρα πολλά προβλήματα αλλά αυτό μας έκανε περισσότερο οικογένεια. Είχαμε πολύ καλά αποδυτήρια κι αγωνιζόμασταν ο ένας για τον άλλον για αυτό είχαμε αυτό το πρόσωπο». Για το αν είχαν ειδοποιηθεί από την διοίκηση πέρυσι τον Ιανουάριο ότι δεν υπάρχουν χρήματα: «Η αλήθεια είναι ότι είχαν ειπωθεί κάποια πράγματα για τις πληρωμές αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης δεν σταμάτησαν ποτέ να προσπαθούνε και παρόλο που μας είπαν ότι θα είμαστε δύσκολα πήραμε τα χρήματα μας. Ήταν σφιχτά τα οικονομικά αλλά οι παράγοντες αγωνίστηκαν για να πάρουμε αυτά που είχαμε συμφωνήσει». Για την αποχώρηση του από την ομάδα το καλοκαίρι: «Η αλήθεια είναι ότι το μέλλον του Πανσερραϊκού ήταν αβέβαιο, για αυτό πολλοί ποδοσφαιριστές κοίταξαν το καλύτερο για τον εαυτό τους, βέβαια η ομάδα βρήκε το δρόμο της, όπως και πιστεύω ότι ο Πανσερραϊκός θα βρει το δρόμο του θα καταφέρει να σωθεί γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Αν το καλοκαίρι ξεκαθάριζαν νωρίτερα τα πράγματα ίσως παρέμεινα στην ομάδα»

The post Σάκης Κανούλας: «Μας ένωσαν τα προβλήματα πέρυσι» appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα