Ένας ακόμα… τελικός για τον Πανσερραϊκό

00:06 10/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Πανσερραϊκό στο παιχνίδι του κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας που θα γίνει το Σάββατο στις 15:00 (ΕΡΤ3 και ΕΡΑ Σπορ) για την 21η αγωνιστική της Football league.

Ο Πανσερραϊκός «καίγεται» για βαθμούς και για να σώσει την κατηγορία πρέπει να κερδίσει τα επτά παιχνίδια στην έδρα του και ότι περισσότερο μπορεί μακριά από τις Σέρρες

(θα πάρει κι έξι βαθμούς χωρίς αγώνα με Αχαρναϊκό και Βέροια). Οι «κόκκινοι» θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει τους διπλάσιους βαθμούς και ουσιαστικά θα παίξει χωρίς βαθμολογικό άγχος. Η κρισιμότητα του αγώνα έκανε τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να «ρίξει… νερό στο κρασί του» και να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Τάσο Κρητικό παρά το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα του να πετάξει τη φανέλα κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στην Καλαμαριά (βέβαια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους αλλά και στα αποδυτήρια από τους συμπαίκτες του) αλλά και τον Κώστα Τσαμούρη που επανήλθε στην ομάδα κι ενώ βρισκόταν εδώ και καιρό στην πόρτα της εξόδου.

Ο Κώστας Τσαμούρης στο παιχνίδι του πρώτου γύρου όταν ο Απόλλων Λάρισας είχε κερδίσει 3-0 τον Πανσερραϊκό

Το ευχάριστο είναι ότι στην αποστολή βρίσκεται ο Άλμπερτ Ρούσσος αν κι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Από αυτήν έμειναν εκτός οι Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης και Τσιμίκας που εξακολουθούν και βρίσκονται σε «καραντίνα», οι Άντμαν, Ρούντοβιτς, Στέβιτς, Καπτέλι, Γιαξής και Μακούσης. Η αποστολή του Πανσερραϊκού είναι: Ρίστιτς, Πολίτης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης, Τσαμούρης, Ποζατζίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζίμ, Κρητικός, Κάκκο, Πόζογλου, Δούμτσιος, Γκούρτσας και Ενομό.

The post Ένας ακόμα… τελικός για τον Πανσερραϊκό appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα