Πρόβα τελικού για την Ε.Π.Σ. Σερρών με ΠΑΟΚ

16:47 11/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα γίνει στις 22 Απριλίου στην Αθήνα η Μικτή Ομάδων Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών αντιμετώπισε την ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ

που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου της στο πρωτάθλημα Κ17 της Σούπερ Λιγκ νίκησε με σκορ 2-1 τους Σερραίους σε ένα παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 11 Απριλίου στα γήπεδα της ομόνοιας. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με δύο τέρματα του Σπύρου Ατματζίδη και του Αναστάσιου Μπαταλαμά ενώ οι Σερραίοι μείωσαν με γκολ του Παναγιώτη Σιψή. Η Ε.Π.Σ. Σερρών αγωνίστηκε με ελλείψεις παικτών όπως ο αρχηγός Κυριάκος Γιαξής (που ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα Νέων) και τους Κιουτσεκστίδη, Κλειτσιώτη, Δήμου κ.α.

Ο Ζαχαρίας Καφτάνης με το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Σερρών και υπεύθυνο των Μικτών ομάδων Αναστάσιο Χιντερίδη στον πάγκο της Σερραϊκής ομάδας

Ζαχαρίας Καφτάνης: «Ευχαριστημένος από τα παιδιά»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο τελευταίο τεστ πριν τον μεγάλο τελικό κόντρα στην Ε.Π.Σ. Ηρακλείου εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζαχαρίας Καφτάνης. Ο προπονητής της ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά αν κι αγωνιστήκαμε με απουσίες. Τα παιδιά έτρεξαν κι έκαναν αυτό που είπαμε στο γήπεδο. Θέλαμε να δούμε την αμυντική λειτουργία της ομάδας και τα πήγαμε πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα ενώ ήμασταν καλοί και στις αντεπιθέσεις, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα προς το τέλος του αγώνα. Ήταν ένα δυνατό τεστ κι έμεινα ευχαριστημένος. Ετοιμαζόμαστε τώρα για τον μεγάλο τελικό».

Η ενδεκάδα της ΕΠΣ Σερρών

Ε.Π.Σ. Σερρών (Καφτάνης): Μαδένης, Θεοδωρίδης, Αποστολόπουλος, Θωμαϊδης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Αναγνωστάκης, Νέος, Αραμπατζής, Φάκης, Σιψής.

Έπαιξαν και οι Μαϊκόπουλος, Ελέζι και Ρίζος.

Η ενδεκάδα της Κ17 του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ κ17 (Τσιαπακίδης): Γιαννακίδης, Θεοδωρίδης, Μαχαιρίδης, Ατματζίδης, Τάχατος, Ανδρονίκου, Μπούμπας, Βρακάς, Κορρέας, Πουρναράς, Μπαταλαμάς.

Έπαιξαν και οι Προβατίδης, Πριλίδης, Γκουτζιουρίδης, Καλουτσικίδης, Ταλιχμανίδης.

Το φιλικό παιχνίδι παρακολούθησαν ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Διλμπέρης, ο προπονητής της ομάδας Νέων του Πανσερραϊκού Νίκος Κατσαβάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άκης Τρέντσιος, ο τεχνικός διευθυντής Ανδρέας Σαββίδης, ο γενικός αρχηγός Στράτος Κεσετζής, ο Διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Π. Σ. Σερρών Κωνσταντίνος Νταούδης, οι προπονητές Ηλίας Εγγονίδης και Λεωνίδας Μεταλλίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Σάκης Ζλάτκος που ήρθε να δει ένα δικό του παιδί τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Χρήστο Γιαννακίδη, ο ο πρώην γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού Λάκης Υφαντής, ο Σταύρος Καλοβελόνης από την Ε.Π.Σ. Σερρών, η υπεύθυνη της Πανσερραϊκής Χρύσα Πουλικίδου.

Ο Διαιτητής του αγώνα Κώστας Σαφούρης με τις βοηθούς του Ανατολή Παυλίδου και Αναστασία ΜπαντήΟι δύο Σερραίοι του ΠΑΟΚ ο αρχηγός Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο τερματοφύλακας Χρήστος ΓιαννακίδηςΟ Διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος συζητά με τον προπονητή του Πανσερραϊκού Παναγιώτη ΔιλμπέρηΟ γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού Στράτος Κεσετζής με τον προπονητή της ομάδας Νέων του συλλόγου Νίκο Κατσαβάκη
Ο πάγκος της ΕΠΣ Σερρών με τον υπεύθυνο των Μικτών ομάδων Αναστάσιο Χιντερίδη.

Άτυχος στάθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Στάθης Τάχατος που τραυματίστηκε και διεκομίσθει στο Νοσοκομείο με το ασθενοφόρο να φτάνει σε ελάχιστα λεπτά στο γήπεδο.Ο πάγκος του ΠΑΟΚΠρόβα τελικού για την ΕΠΣ Σερρών το φιλικό με τον ΠΑΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα