ΝΔ: Φέρνουν «από το παράθυρο» τέταρτο μνημόνιο – Αντιδράσεις από αντιπολίτευση (video)

16:10 11/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας πως «φέρνουν “από το παράθυρο” ένα τέταρτο μνημόνιο, το οποίο μάλιστα δεν θα συνοδεύεται με χρηματοδότηση». Τη δέσμευσή του για μια Συμφωνία Αλήθειας, που θα βάζει φρένο στην υπερφορολόγηση, επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με επιστημονικούς φορείς. Αντιδράσεις για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στον RealFM,

η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά επανέλαβε την πρόταση της για δημιουργία κυβέρνησης ευρείας συνεννόησης μετά τις εκλογές με τη συμμετοχή και των δύο πρώτων κομμάτων, προκειμένου να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα εθνικής γραμμής ανάπτυξης της χώρας και εξόδου από την κρίση.

Η κυβέρνηση ανοίγει τον δρόμο για τέταρτο μνημόνιο, εκτιμά ο ΓΓ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση για τα αντίμετρα «έπεα πτερόεντα».

Την ίδια εκτίμηση για νέο, τέταρτο μνημόνιο, κάνει και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αντί για μεταρρυθμίσεις, απλώς λαμβάνει περιοριστικά μέτρα.

Ο Πρωθυπουργός οδηγεί τη χώρα στην πλήρη βουλγαροποίηση, υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Γ. Τρουπής, Χρ. Ρουμελιώτη

Keywords
Τυχαία Θέματα