Ποιά σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου

15:28 9/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά από συνεχή επικοινωνία των δημάρχων με όλες τις σχολικές μονάδες διαπιστώθηκε πως συνεχίζονται τα προβλήματα με την έλλειψη υδροδότησης και παραμένουν χαμηλές οι θερμοκρασίες των σχολικών αιθουσών παρά τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης λόγω του συνεχόμενου ολικού παγετού. Επιπλέον η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες δύο ημέρες αναφέρει συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις και συνθήκες παγετού σε ολόκληρο τον δήμο. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και μετά από αποφασίστηκε με γνώμονα

την ασφάλεια μαθητών Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση του κόσμου ανάλογα και με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Δήμος Θεσσαλονίκης
Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Δήμος Καλαμαριάς

Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

Τα σχολεία κλειστά

Παιδικοί σταθμοί ανοιχτοί

Δήμο Ωραιοκάστρου

Όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου
Όλα τα σχολεία κλειστά

Δήμος Λαγκαδά
Όλα τα σχολεία κλειστά

Δήμος Δέλτα
Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα, καθώς παραμένουν τα προβλήματα λόγω του παγετού. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου.

Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Κλειστά τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί.

Χαλκιδική

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στους δήμους Πολυγύρου, Νέας Προποντίδας και Αριστοτέλη εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Κατερίνη, Κιλκίς, Έδεσσα, Βέροια, Αλεξάνδρεια

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Κατερίνης, Κιλκίς και Έδεσσας, Βέροιας, Αλεξάνδρειας λόγω παγετού και εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα