Πολιτιστική Ατζέντα (9/1/17) – «Καθημερινά και Απλά» (video)

14:37 9/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην πολιτιστική ατζέντα του «Καθημερινά και Απλά» της ΕΡΤ3 πηγαίνουμε απόψε στο θέατρο Αυλαία για την τελευταία παράσταση του έργου «O Αμερικάνος» και σινεμά με την Κινηματογραφική λέσχη Θεσσαλονίκης στο φιλμ «Ο μικρός ταύρος» και την Κινηματογραφική Λέσχη των εργαζομένων της ΕΡΤ-3 και το

ΚΕΜΕΣ στο θρίλερ του Μπράιαν Ντε Πάλμα «Ο δολοφόνος του μεσονυχτίου». Mαθαίνουμε για τη συναυλία του 24χρονου Theodore, την επανάληψη του θεατρικού δρώμενου του ΚΘΒΕ με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. στο «Σκηνοθετώντας τον Ντελακρουά».

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο φετινός ‘Κύκλος Μπετόβεν’ της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης που ξεκινά την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, ενώ τo εμβληματικό έργο του Oscar Wilde «Dorian Gray» παρουσιάζεται στο θέατρο Blackbox .

Η Ελεωνόρα εμφανίζεται «Χωρίς εξηγήσεις» για 3 ακόμη Σαββατόβραδα στο Fix Factory of Sound, ενώ το ερχόμενο Σάββατο ο χιπ χόπερ Sadomas εμφανίζεται στη σκηνή του πολυχώρου WE. Τέλος, μαθαίνουμε για το ιδιαίτερο και αρκούντως τζαζ Yako Trio και τo αφιέρωμα στο έργο του Γιάννη Κωνσταντινίδη που παρουσιάζουν στη Ζώγια.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Εύα Κουσιοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα