Πλήρεις υπηρεσίες από το δημόσιο σύστημα υγείας ζήτησε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας

19:51 30/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το εργατικό Κέντρο Νομού Λάρισας επανειλημμένα έχει διατυπώσει μια σειρά αιτημάτων σχετικά με τα μεγάλα και μικρότερα προβλήματα του δημοσίου συστήματος υγεία, τα οποία αντί να περιορίζονται, αυξάνονται. Αυτός ήταν και ο λόγος όπου σήμερα η διοίκηση του ΕΚΛ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας κ. Τάσος Τσιαπλές παρέδωσε υπόμνημα με μια σειρά αιτημάτων στον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου,

ζητώντας την λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας προς όφελος της πλειοψηφίας του λαού. Συγκεκριμένα ο κ. Τσιαπλές επεσήμανε τα εξής: «Σήμερα αντιπροσωπεία τα διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και η Ομοσπονδία των Αγροτικών Συλλόγων του Νομού Λάρισας επισκεπτόμαστε την έδρα και τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής περιφέρειας προκειμένου να επιδώσουμε ένα υπόμνημα από την προχθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήσαμε για τα προβλήματα της υγείας. Θεωρούμε ότι τα προβλήματα οξύνονται γιατί συνεχίζεται η ίδια αντιλαϊκή πολιτική των προκατόχων τους με στόχο να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη μια χούφτα μεγάλες επιχειρήσεις και στον τομέα της υγείας. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η υποστελέχωση των δύο νοσοκομείων, του ΕΚΑΒ, των κέντρων υγείας αλλά και όλων των δημόσιων δομών υγείας. Υπάρχει τεράστια έλλειψη κυρίως νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και ιατρικό, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα