Χανιά: Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 – Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό

19:45 30/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

“Καλωσορίζουμε ως Δήμος Χανίων το τουρνουά 3Χ3 «Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό», που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.), το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου στην πόλη μας. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το οποίο και στηρίζουμε, καθώς διοργανώνεται για πρώτη φορά στα Χανιά,

δίνοντας στους δημότες όλων των ηλικιών αλλά και στους επισκέπτες της πόλης μας την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μεγάλα αστέρια της ελληνικής καλαθοσφαίρισης”, δήλωσε ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3 στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και ιδιαίτερα την τροχαία χωρίς τη βοήθεια και την αρωγή της οποίας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη πρωτοποριακή δράση. Καλώ την αθλητική νεολαία, όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να έρθουν. Είναι ένα μεγάλο γεγονός και αξίζει να δουν όλοι τους άσους του μπάσκετ, που θα έρθουν», επεσήμανε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιώργος Κουκλάκης.
Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), Γιάννης Καλαμπόκης, τόνισε ότι η διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3 στα Χανιά, αποτελεί μία τεράστια πρόκληση και εξέφρασε την ευχή να το αγκαλιάσουν οι Χανιώτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα