Πλατεία στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου

18:03 25/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σάρκα και οστά θα πάρει τους επόμενους μήνες, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των συνοικιών Αγίου Γεωργίου και Τούμπας, μετά την υπογραφή από το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, της σύμβασης για την κατασκευή μιας μεγάλης πλατείας στην περιοχή.
Ετσι, ένα μακροχρόνια ζήτημα που έθεταν ως προτεραιότητα οι δυο συνοικίες, πρόκειται να υλοποιηθεί, το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα.
Η σύμβαση υπεγράφη, μεταξύ του Δήμου και του αναδόχου του έργου, παρουσία των αντιδημάρχων Γ. Σούλτη και Δημ. Μαβίδη, του δημοτικού συμβούλου Ντ. Τσιαούση, της γενικής διευθύντριας του Δήμου Ευαγ. Γιοβρή, του προέδρου της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Κ. Ζέβλα και υπηρεσιακών παραγόντων.

Μάλιστα, ο κ. Τσιαούσης, με μακρά θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο και προέρχεται από την συνοικία του Αγίου Γεωργίου, στο περιθώριο της υπογραφής τόνισε τα εξής:

«Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα για τη συνοικία του Αγίου Γεωργίου. Μετά από πολλά χρόνια μια δημοτική αρχή έστρεψε στοργικά το βλέμμα της στην πολύπαθη αυτή συνοικία και ένα δίκαιο αίτημα χρόνων, γίνεται πραγματικότητα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, ο οποίος πήρε επάνω του προσωπικά το συγκεκριμένο ζήτημα, υποσχέθηκε τους κατοίκους του Αγίου Γεωργίου τη δημιουργία πλατείας και σήμερα αυτή η υπόσχεση υλοποιείται».

Keywords
Τυχαία Θέματα