Πήραν πάλι γιατρό προκαλώντας αντιδράσεις

12:39 13/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέα απόφαση για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας έχει προκαλέσει από χθες θύελλα αντιδράσεων, καθώς κοινοποιήθηκε έγγραφο από την 6η ΥΠΕ για την μετακίνηση ιατρού-παθολόγου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου για διάστημα τριών μηνών!

Το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστα Τσαούση, τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου Μισέλ Αμπουχάντμπα και τον συντονιστική του έργου των αντιδημάρχων Σπύρο Τζουλέκη και διαμήνυσαν μέσω δηλώσεών τους ότι εάν δεν υπάρξει ανάκληση της απόφασης θα υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις.

«Είναι

δυνατόν να μας δουλεύουν; Από την μία λένε στην απόφαση ότι θέλουν την γιατρό για να καλύψει έκτακτες ανάγκες και από την άλλη ότι είχε προηγηθεί αίτηση της ιατρού» σχολίασε ο κ. Χριστοδουλόπουλος μαινόμενος και δήλωσε στην συνέχεια: «Ο Υπουργός Υγείας είχε πει ότι δεν θα μετακινηθεί κανείς και ότι θα υπάρξει προκήρυξη για νέες προσλήψεις ιατρών. Τις δύο παθολόγους τις πήραμε πέρυσι και την μία την μετακίνησαν απευθείας στον Πύργο και τώρα θέλουν να πάρουν και την άλλη στην Πάτρα. Εάν θέλουν να κλείσουν το Νοσοκομείο να βγουν ευθαρσώς και να το πουν. Φθάνει πια. Αυτή η απόφαση πρέπει να ανακληθεί άμεσα, δεν την δεχόμαστε και θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο». Ο κ. Χριστοδουλόπουλος επικοινώνησε χθες και με το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ και τους διοικητές των Νοσοκομείων και απαίτησε ανάκληση της απόφασης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα