Παράσταση Αντ.Κασσιμάτη στον Δήμο για εξοπλισμό απορριμμάτων

12:45 2/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου παράσταση στην δημοτική αρχή του επικεφαλής της “Ζακυνθινής Αναγέννησης”, δημοτικού συμβούλου Αντώνη Κασσιμάτη, με αφορμή την διαφαινόμενη νέα εμπλοκή στην παραλαβή του κατάλληλου εξοπλισμού, για την άμεση λειτουργία της κινητής μονάδας μηχανικής επεξεργασίας και ανακύκλωσης απορριμμάτων.

«Όπως είναι γνωστό στις 27 Σεπτεμβρίου η Επιτροπή Παραλαβής του Εξοπλισμού κατέθεσε επίσημα το πόρισμα της, στο οποίο-ο προς παράδοση- εξοπλισμός κρίθηκε ανεπαρκής σύμφωνα με τις τεχνικές

προδιαγραφές της διακήρυξης του διαγωνισμού. Για τον λόγο αυτό η σχετική επιτροπή αρνείται να τον παραλάβει. Η επιτροπής επικαλείται επιπρόσθετα και την άποψη του τεχνικού συμβούλου του ΤΕΕ, η συνδρομή του οποίου ζητήθηκε μετά από την σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων», επισημαίνει ο κ.Κασσιμάτης.

«Η “Ζακυνθινή Αναγέννηση” έθεσε με επιτακτικό τρόπο την ανάγκη να παραληφθεί άμεσα και σε πλήρη λειτουργική ικανότητα ο κατάλληλος – σύμφωνα με τις προδιαγραφές του διαγωνισμού-εξοπλισμός, για την άμεση λειτουργία της κινητής μονάδας μηχανικής επεξεργασίας και ανακύκλωσης απορριμμάτων. Τόνισε ακόμα ότι το σύστημα που θα παραληφθεί θα πρέπει να έχει τεχνικά διασφαλισμένη και νομικά εγγυημένη την απρόσκοπτη λειτουργία του από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του.
Στο βαθμό που η διαχείριση πλέον των απορριμμάτων στη Ζάκυνθο θα εξαρτάται αποκλειστικά από την απρόσκοπτη λειτουργία του συγκεκριμένου εξοπλισμού», αναφέρει.

«Κατέστησε μάλιστα αποκλειστικά υπεύθυνη την δημοτική αρχή για οποιαδήποτε εμπλοκή, που θα επαναφέρει τον εφιάλτη των αδιάθετων απορριμμάτων στους δρόμους, που πρόσφατα βιώσαμε», προσθέτει.

«Ακόμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων όπου εκφράστηκε η καταδίκη της δημοτικής παράταξης, στα δημόσια περιστατικά απαράδεκτων και υβριστικών – συμπεριφορών αιρετών σε εργαζόμενους στο δήμο και η συμπαράσταση μας στο προσωπικό, ενώ το θέμα θα τεθεί από την ‘’Ζακυνθινή Αναγέννηση’’ στο Δημοτικό Συμβούλιο», ενημερώνει, τέλος, ο κ.Κασσιμάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα