Πανσερραϊκός μπάσκετ: Επίδειξη δύναμης και στο Σιδηρόκαστρο

14:33 14/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού που κέρδισε για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με 73-48 στο Σιδηρόκαστρο το Ρούπελ.

Οι «κόκκινοι» έκαναν επίδειξη δύναμης σε ακόμα ένα παιχνίδι αν και η νεανική ομάδα του Νίκου Κηρύκου κατάφερε να αιφνιδιάσει τα «λιοντάρια» στο ξεκίνημα του αγώνα με ένα 5-0 αλλά ένα σερί 0-11 στην πρώτη περίοδο κι ένα 8-21 στην τρίτη έδειξαν ποιος είναι το… «αφεντικό» στην αναμέτρηση.

Το υπερπλήρες και ποιοτικό φετινό ρόστερ του Πανσερραϊκού δεν επέτρεψε να φανούν

οι έξι απουσίες στη σύνθεσή των «κόκκινων» αφού στους δύο μόνιμα απόντες Χατζηανδρέου και Χορτομάρη, προστέθηκαν οι Καρασαββίδης και Φραγκούλης λόγω μικροτραυματισμών, ο Κιρκινέζης λόγω ασθένειας και ο Γκουτίδης για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα στην πεντάδα του Πανσερραϊκού ξεκίνησαν και πάλι οι δυο έφηβοι Αποστολίδης και Κοπίλης, ενώ χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι σκόραραν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «λιονταριών» Φώτης Κοκολιός δήλωσε: «Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής. Η ομάδα του Ρούπελ διατηρεί ένα κορμό παικτών νεαρής ηλικίας προερχόμενων από τα τμήματα υποδομής της. Στη δική μας ομάδα προσπαθήσαμε να τηρήσουμε το fair play δυναμικότητας, δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής τόσο στους εφήβους όσο και σε παιδιά που μέχρι τώρα δε χρησιμοποιήθηκαν αρκετά, και όλοι μας δικαίωσαν με την απόδοσή τους. Στο σημείο αυτό, πιστεύω αξίζει να αναφερθεί η προσπάθεια που γίνεται από τους πιο «έμπειρους» παίκτες μας Συμεωνίδη Φίλιππο και Πεχλιβάνη Κώστα για την αγωνιστική ανάδειξη των «μικρών» μέσα από το παιχνίδι».

Διαιτητές: Νέδογλου Αρ.- Ορφανόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 9-18,23-34,31-55,48-73

Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Κοκολιός): Αποστολίδης 10, Ιωσηφίδης 1, Κοπίλης 6 Παρχαρίδης 2, Πεχλιβάνης 12(2), Πεχλιβάνος 8, Σταματόπουλος 4, Συμεωνίδης 15, Τράκας 2, Τσανάκας 3(1), Χατζηστεφάνου 10(2)

Μ.V.P.: Συμεωνίδης Φίλιππος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα