Ναύπλιο: η παραλία έγινε…γήπεδο χάντμπολ

13:08 14/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ένα ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ, μετατράπηκε σήμερα το πρωί η παραλία του Ναυπλίου, στη θέση ΄΄ΠΙ ΄΄, απέναντι από το Μπούρτζι.

Ο δήμος Ναυπλίου , ο σύλλογος ΄΄Πολυνίκης΄΄, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας διοργάνωσαν το πρώτο ΄΄street handball ΄΄ με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών της ευρύτερης περιοχής.

Υπό την επίβλεψη προπονητών του αθλήματος τα παιδιά , αγόρια και κορίτσια, χωρίστηκαν

σε ομάδες, έπαιξαν και γνώρισαν τα μυστικά του αθλήματος.

Μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιάννης Βαρελτζής είπε ότι ΄΄ τέτοιες διοργανώσεις φέρνουν τα παιδιά στο άθλημα και μέσα από τους συλλόγους μπορούμε να δούμε τα αυριανά ταλέντα ….΄΄

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας – και μέλος του Δ.Σ της ΟΧΕ- Τάσος Χειβιδόπουλος αναφέρθηκε στη συνεχή στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο χάντμπολ το οποίο μέσα από τον Διομήδη ‘Άργους ( κυπελλούχος Ευρώπης 2012 και πρωταθλητής Ελλάδας 2012-2014) και τα άλλα σωματεία αποτελεί βασικό σπορ της Αργολίδας.

Ο πρόεδρος του ΄΄Πολυνίκη΄΄ Γιώργος Καλλιάνος δήλωσε ότι αυτή είναι η πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση του συλλόγου και ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες που στόχο θα έχουν να προσελκύσουν πολλά παιδιά στη χειροσφαίριση .
Το ΄΄παρών΄΄ στη σημερινή εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος , γονείς των παιδιών, παράγοντες , προπονητές αλλά και πολλοί επισκέπτες της πόλης ,δεδομένου ότι και σήμερα η πόλη του Ναυπλίου σφύζει από τουρισμό.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα