Παναγιώτης Διλμπέρης: «Με δύναμη, πάθος και ορμή»

20:43 25/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στόχο τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 3:00μμ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τα Χανιά.

Η Σερραϊκή ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα της Football league αφού πριν τη διακοπή είχε μια νίκη εντός έδρας με τον Πανελευσινιακό (με 2-1) και μια ισοπαλία στα Τρίκαλα (1-1). Ο Παναγιώτης Διλμπέρης

μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών για το Κυριακάτικο παιχνίδι είπε: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο αν θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο και στον εαυτό μας ότι είμαστε μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες θα πρέπει να αναγκάσουμε τον αντίπαλο μας με τον δυναμισμό μας, με το πάθος μας και με την επιθετική ορμή μας να αναγκαστεί να έχει στο παιχνίδι παθητικό ρόλο». Ο 42χρονος προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Στέργιου Τσιμίκα με τη συμμετοχή του να θεωρείται αμφίβολη λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού. Ο Αλέξανδρος Τσούτσης θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του αφού στο περσινό πρωτάθλημα φορούσε τη φανέλα των Χανιών (26 συμμετοχές και δύο γκολ). Ο 25χρονος επιθετικός είχε μιλήσει στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά τον αγώνα στα Τρίκαλα :«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Στα Χανιά έχουν φύγει οι περισσότεροι παίκτες από πέρυσι. Δεν ξέρω τι ομάδα έχουν αλλά από ότι βλέπω από τα αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο εύκολο παιχνίδι γιατί τα Χανιά θα έρθουν και θα κλειστούν όλοι πίσω. Πρέπει ο προπονητής μας να βρει ένα τρόπο να διασπάσουμε την άμυνα για να έρθει η νίκη». Πέρυσι για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2 στις Σέρρες (18ο πεν. Φουρτάδο, 52ο Μπαρέττας/ 55ο Καρτσαμπάς, 83ο Μασάντο). Ο Δημήτρης Καστανιώτης είχε αποκρούσει πέναλτι του Μασάντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα