ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 2-2

10:16 29/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Παναχαϊκή με τον Αιγινιακό στην πρεμιέρα της Football League . Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Αγυιά, η Παναχαϊκή υποδέχθηκε τον Αιγινιακό, για την πρώτη αγωνιστική της Football League. Η αναμέτρηση δεν είχε νικητή, είχε όμως τέσσερα γκολ. Κι όλα σημειώθηκαν μετά το 77′ με τους Πατρινούς να παλεύουν για το

θετικό αποτέλεσμα ως το τελευταίο λεπτό.

Η Παναχαϊκή στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη και είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 31’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Πιαστόπουλου ύστερα από κεφαλιά του Μπαστακού, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι . Μάλιστα σε αυτή τη φάση έπρεπε ν’ αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πετρούσης. Στο 40’ το απευθείας φάουλ του Κολ πέρασε δίπλα από την εστία του Αιγινιακού. Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια δίχως αλλαγές στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο και όσο οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν ν’ ανοίξουν το σκορ, οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και τους «έπιασαν στον ύπνο». Στο 77’ ο Έππας βγήκε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κούστα, ο οποίος πλάσαρε για το 0-1, παγώνοντας την Αγυιά. Στο 89′ ο Κολ με ένα σουτ στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσα για την Παναχαϊκή.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν τα παράτησαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ορφανίδης σέντραρε από δεξιά και ο Πιαστόπουλος με πλασέ έκανε το 1-2 για τον Αιγινιακό. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι απάντησαν , από εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου η μπάλα έφθασε στον Μωραΐτη, ο οποίος και με τη βοήθεια της τύχης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφάρισε σε 2-2 λυτρώνοντας την ομάδα της Παναχαϊκής.

Ο Αιγινιακός έφυγε για ακόμα μία χρονιά αήττητος από την Αγυιά και θα μπορούσε μάλιστα, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι να φύγει και με το τρίποντο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η Παναχαϊκή στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στα δύο σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν, με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και τη Σπάρτη για το πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολυχρόνης (81′ Αργυρόπουλος), Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πολίμος (70′ λ.τρ. Σταμόπουλος), Πλέγας, Κολ, Κυνηγόπουλος, Μαυριάς, Μπαστακός (59′ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Πετρούσης, Ζήσης, Σ. Τοπαλίδης, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Πολύζος, Δούμτσιος (74′ Έππας), Παπαδόπουλος (61′ Κούστα), Μαρκόφσκι (84′ Κλιγγόπουλος).

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα