Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του…

09:45 29/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Μέχρι το 93΄όλα κυλούσαν όμορφα με τον Παναιτωλικό να κερδίζει 1-0 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όπως με την Λαμία έτσι και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1) έχασε κάτι… δικό του με εύκολο τρόπο. Μετά το σπουδαίο διπλό στους Ζωσιμάδες ,ο Παναιτωλικός αναζητούσε την 3η

σερί νίκη που θα τον… απογείωνε στη βαθμολογία και θα τον κρατούσε μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε νωθρά στο πρώτο τέταρτο με τον Αστέρα να είναι πιο δραστήριος να πιέζει ψηλά και στο 8΄είχε μια καλή στιγμή με τον Μανιά.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Αθανασιάδη στο 34΄μ’ ένα μακρινό σουτ του Μάζουρεκ. Χωρίς συγκινήσεις και ευκαιρίες, ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Στην επανάληψη ο Μάρκος Πάουλο ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε, στην θέση του Βραζιλιάνου μπήκε ο Ουίλιαν με τον τεχνικό του Παναιτωλικού να… ανακατεύει την τράπουλα. Ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 63′. Ο Μανά επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Τρία λεπτά αργότερα τα «καναρίνια» άνοιξαν το σκορ , ο Μοράρ εκτέλεσε φάουλ από μακριά, η μπάλα βρήκε το τείχος, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

Μετά το γκολ ο Παναιτωλικός πίεσε ψηλά για να μη δώσει χώρο στους φιλοξενούμενους. Στο 72΄ο Παντελίδης έβαλε τον Δουβίκα αντί του Τόνσο, θέλοντας να τονώσει την επιθετική του γραμμή και η ισοφάριση ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Καλτσά, ύστερα από σέντρα του Δουβίκα .

Tην επόμενη αγωνιστική ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη , ενώ την Πέμπτη για το Κύπελλο θα αναμετρηθεί με την Ιεράπετρα στη Κρήτη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο (46′ Μπαρμπόσα), Μάζουρεκ, Μοράρ (75′ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μάλης, Άργκους, Λουσέρο, Μάνα (81′ Χαντάκιας).

ΑΣΤΕΡΑΣ(Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος (45+1′ λ.τρ. Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72′ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61′ Φερνάντες), Μανιάς.

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έχασε,echase