Παλαίμαχοι και προπονητές… για το καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου

01:33 7/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ένα θερμό και … ποδοσφαιρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών.

Οι άσσοι του παρελθόντος και οι… στρατηγοί των πάγκων έκοψαν και φέτος μαζί τη βασιλόπιτα τους στέλνοντας μηνύματα ενότητας για την άνοδο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Οι στιγμές ήταν μοναδικές, με πρώην συμπαίκτες να συναντιούνται μετά από χρόνια και να θυμούνται παλιές ωραίες στιγμές με τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας του Νομού και αντιπάλους (στα 90 λεπτά του αγώνα) προπονητές να συζητάνε

για τις φετινές «μάχες» στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών.

Βάβαλης, Τσιφούτης, Πεμπές και Λιγάσης

Άψογοι οικοδεσπότες οι δύο σύλλογοι με τον Χρήστο Φούρναρη και τον Τάκη Βάβαλη να υποδέχονται τους καλεσμένους. Και ήταν όλοι εκεί, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, Σερραίοι προπονητές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, οι δήμαρχοι: Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο πρώην Νομάρχης Στέφανος Φωτιάδης, ο πρώην αντινομάρχης Βασίλης Χρυσανθίδης, ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ο διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Άκης Τρέντσιος με τους αρχηγούς της ομάδας Γιάννη Βοσκόπουλο, Χρήστο Ρούτση, Γιώργο Σιάκκα και Στέργιο Τσιμίκα, παράγοντες, διαιτητές, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι κ.α. μέχρι και εκπρόσωποι της ομάδας μπάσκετ των Ικάρων (Δεσποτίδης, Ποργιόπουλος, Νικολαίδης).

Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Σερρών Αθανάσιο Χατζηπαντελή

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών Χρήστος Φούρναρης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Είναι μια γιορτή του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε οι προπονητές και οι παλαίμαχοι, ότι αγαπάμε το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και φυσικά τον Πανσερραϊκό. Πιστεύω ότι με αυτήν την κοινή προσπάθεια, να αναβαθμιστεί το Σερραϊκό ποδόσφαιρο και μαζί και ο Πανσερραϊκός και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Οι παλαίμαχοι της πρώτης γενιάς με αρχηγούς τους Φραγγόπουλο, Ηλιάδη, Σταυλά και Καλαποδά

Ο Γιώργος Τσιφούτης από το Δ.Σ. του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά και μετά από πρωτοβουλία του νέου προέδρου των Παλαιμάχων, του Τάκη Βάβαλη, κάνουμε μαζί με το Σύνδεσμο Προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας. Είναι η πιο σημαντική εκδήλωση των παλαιμάχων γιατί ξαναβρίσκονται μαζί όλες οι γενιές που έγραψαν την ιστορία του Πανσερραϊκού. Ευχόμαστε και στους προπονητές και σε εμάς τους παλαιμάχους καλή χρονιά και το 2017 η ομάδα του Πανσερραϊκού να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και κάποια στιγμή να ετοιμάσουμε το δρόμο για να ξανανεβεί η ομάδα στην Α Εθνική κατηγορία».

Το κομμάτι για το σύλλογο παλαιμάχων πήρε ο πρώην πρόεδρος Σπύρος ΣταυλάςΜαζί και οι δύο βασιλόπιτεςΓια την ΠΑΕ Πανσερραϊκός ο Άκης ΤρέντσιοςΦούρναρης, Τσιφούτης και Βάβαλης κόβουν τη βασιλόπιταΑνδρέας Σαββίδης, Άκης Βάβαλης, Άρης Καραμπέτσιος και Νίκος ΜατζέρηςΠαλιά «χόρευε» στο γήπεδο. Τώρα πλέον… στις πίστες ο μεγάλος Τάκης ΗλιάδηςΚατάμεστη η αίθουσα του κέντρου που ανήκει στον παλιό παίκτη του Πανσερραϊκού Τριαντάφυλλο ΑλιατίδηΜε τους Δραμινούς Κιοσέ, Τσιμπλίδη και Καρίπη οι Πεμπές, Τσιφούτης, Παναγιωτίδης, Εγγονίδης και Καρυπίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα